Saldırı Haberleri

saldırı haberleri ve güncel saldırı gelişmeleri, saldırı ile ilgili tüm video, saldırı fotoğrafları ve saldırı haberleri Deniz Haber | Denizcilik Haberleri sitemizde


GUNDEM

Yunanistan'a ait ham petrol tankeri Chios Lion petrol sızdırdığı yönündeki raporlar nedeniyle Kızıldeniz'deki rotasını tersine çevirerek tehlike bölgesini terk etti.

GÜNCEL

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın çarşamba sabahı Novorossiysk limanına insansız hava aracıyla saldırı düzenlediğini doğruladı.

ASAYİŞ

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, İran destekli Husilerin Aden Körfezi’nde seyreden Palau bandıralı bir yük gemisine gemisavar füzeleriyle saldırı...

ASAYİŞ

Portekiz bandıralı konteyner gemisine Umman Denizi’nde İHA saldırısı düzenlendi.

GUNDEM

Deniz güvenlik firması Ambrey, Kızıldeniz'de, Yemen kıyısı açıklarında Malta bayraklı, Yunanistan'a ait bir geminin füzeyle vurulduğunu söyledi.

ASAYİŞ

Güvenlik servisleri, Gine Körfezi'nde faaliyet gösteren bir tankerden en az iki mürettebatın kaçırıldığı bildiriyor.

GÜNCEL

İran, Kızıldeniz’de Yemen’deki Husiler tarafından ticari gemilere düzenlenen füze ve dron saldırılarından sorumlu olduğuna dair iddiaları reddetti. 

ASAYİŞ

İki dökme yük gemisi ve bir konteyner gemisi, 3 Aralık'ta güney Kızıldeniz'de Bab el-Mendeb Boğazı yakınında Husiler tarafından saldırıya uğradı.