Kızıldeniz Haberleri

kızıldeniz haberleri ve güncel kızıldeniz gelişmeleri, kızıldeniz ile ilgili tüm video, kızıldeniz fotoğrafları ve kızıldeniz haberleri Deniz Haber | Denizcilik Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

UKMTO'ya göre, Kızıldeniz'den geçen bir gemiye perşembe sabahı saat 06:45 GMT'de sudan yapılan el yapımı patlayıcının saldırısına uğradı.

ASAYİŞ

(UKMTO) tarafından yapılan açıklamada, Yemen’deki İran destekli Husilerin Kızıldeniz’de bir ticaret gemisini insansız hava aracı (İHA) ile saldırı gerçekleştirdiği belirtildi.

ASAYİŞ

Yemen’deki İran destekli Husiler, 12 Haziran’da Kızıldeniz’de Yunanistan’a ait gemiye saldırı görüntülerini yayınladı.

ASAYİŞ

Yunanistan'a ait bir dökme yük gemisi, Yemen açıklarındaki Kızıldeniz'de mürettebatsız bir su üstü gemisinin çarpması sonucu ciddi hasar gördü.

SEKTÖRDEN

Arkas Line, yeni pazarlara açılma hedefi doğrultusunda yeni bir coğrafyayı daha rotasına katıyor.

GUNDEM

Çin dışişleri bakanı Wang Yi, bugün Pekin'de Yemenli mevkidaşı Shaya Mohsen Al-Zindan ile Kızıldeniz ve çevresindeki vahim güvenlik durumunun değerlendirildiği...

ASAYİŞ

Husiler, Kızıldeniz’de ABD’ye ait 2 destroyerini ve 1 ticari gemiyi, Hint Okyanusu’nda ise İsrail ile bağlantılı bir ticari gemiyi hedef...

GUNDEM

Bundeswehr, Alman firkateyni Hessen'in Kızıldeniz'den değiştirilmeden ayrıldığını bildirdi.

ASAYİŞ

8 olaysız günün ardından Birleşik Krallık Deniz Ticaret Operasyonları (UKMTO) kurumu dün Kızıldeniz'in güneyinde bir olayla ilgili haber yayınladı.

GUNDEM

Uluslararası Denizcilik Örgütü'nün (IMO) yeni genel sekreteri Arsenio Dominguez, devam eden Kızıldeniz denizcilik krizine "çok yönlü" bir çözüm çağrısında bulundu.

GUNDEM

ABD'nin, İran destekli Husilerin Kızıldeniz'deki saldırılarının durdurulması için Çin'den, Tahran yönetimi üzerindeki nüfuzunu kullanmasını istediği öne sürüldü.

GUNDEM

İngiltere merkezli denizcilik araştırma şirketi Drewry's World Container Index'e göre 40 feet'lik konteynerin spot navlun fiyatı yaklaşık 4.000 dolara yükseldi.