İzfaş, Pula Boat Fair’de Tanıtım Yaptı

Hırvatistan’ın Istria Bölgesi’nin en büyük kenti olan Pula’da, üçüncü kez düzenlenen Pula Boat Fair’de, Hırvatistan Ticaret Odası Pula Bölgesi Oda Başkanı’nın davetlisi olarak İzmir Fuarcılık AŞ (İZFAŞ) stant açtı.

Hırvatistan’ın Istria Bölgesi’nin en büyük kenti olan Pula’da, üçüncü kez düzenlenen Pula Boat Fair’de, Hırvatistan Ticaret Odası Pula Bölgesi Oda Başkanı’nın davetlisi olarak İzmir Fuarcılık AŞ (İZFAŞ) stant açtı.

İZFAŞ fuar katılımcısı olarak, başta Boatshow İzmir Fuarı olmak üzere düzenlediği diğer fuarların da tanıtımını gerçekleştirdi. İzmir Fuarcılık AŞ (İZFAŞ) Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs ile Ziyaretçi İlişkileri ve Ar-Ge Müdürü Ege Acar’ın ziyaret ettiği Pula Boat Fair’in yanı sıra geçtiğimiz Eylül ayında büyük bir heyet ile İZFAŞ’ı ziyaret eden Pula kentinin yöneticilerine de iade-i ziyaret gerçekleştirildi.

Eylül ayında Hırvatistan Ankara Büyükelçisi H.E. Drazen Hrastic, Hırvatistan Ticaret Odası Pula Bölgesi Oda Başkanı Jasna Jaklin Majetic, Hırvatistan Fahri Konsolosu Candan Çorbacıoğlu ve beraberindekilerden oluşan heyet, fuarlara yönelik işbirliğini artırmak amacıyla İZFAŞ’ı ziyaret etmişti. Bu yıl ilk kez Marina Veruda’da hem deniz, hem kara katılımı ile gerçekleşen, katılımcı profili ağırlıklı olarak tekne, yat imalat ve ekipmanları üzerine olan Pula Boat Fair’e çoğunluğu Hırvatistan olmak üzere Bosna-Hersek, Sırbistan, Slovenya, Karadağ, İtalya gibi ülkelerden 100’ün üzerinde firma katıldı.

Fuar açılış töreninin ardından Hırvat Ekonomi Odası Pula İli Başkanı Jasna Jaklin Majetic, Pula Belediye Başkanı ve Hırvatistan Denizcilikten Sorumlu Başbakan Yardımcısının da aralarında bulunduğu resmi heyet, İZFAŞ standını ziyaret ederek, karşılıklı iyi dileklerde bulundu ve bilgilendirmeler yaptı. Fuarın ikinci günü ise Pula Belediye Başkanı, İZFAŞ Genel Müdürü Örs’ü makamında bir resepsiyonla ağırladı.

İZFAŞ temsilcileri ayrıca Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de, Zagreb Büyükelçiliği’nden Ticaret Başmüşaviri A. Fikri Bakır’la görüşerek Hırvatistan’ın ekonomik durumu, Türkiye ile dış ticaret ilişkileri, yatırımları, eğilimleri, AB’ye giriş süreci ve bunun Türkiye ile olan ticari ilişkilere olası yansımaları üzerine bilgi alışverişinde bulundu. Ayrıca İZFAŞ’ın fuarlarına ilişkin bilgi verilerek potansiyel Hırvat alıcı veya fuar katılımcıları olabilecek sektörler hakkında detaylı görüşmeler gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim