15. kariyer günleri organizasyonunda bugün Chemfleet konuğumuz oldu. Chemfleet’i temsilen Personel Müdürü Özgür Sarıoğlu , Teknik Müdür Ersen Uçakhan ve Safety Maneger Gökhan Ergin İTÜ Denizcilik Fakültesi öğrencileriyle buluştu.

Konuşmaya Chemfleet’i tanıtarak başlayan Sarıoğlu, denizcilik fakültesi öğrencilerine şirketin vizyonundan ve misyonundan bahsetti. 2 Türk bayraklı ve 20 Malta bayraklı toplam 22 gemilerinin olduğunu belirten Sarıoğlu yeni gelecek gemilere , filodaki gemilerin çalışma hatlarına ve gemilerdeki yaşam koşullarına değindi. Öğrencilerin soruları üzerine bu sene şirket bünyesindeki gemilere gönderecekleri stajyer sayısı hakkında bilinmeyenleri açıkladı. Stajyerlerin sadece gemi personeli olarak değil , Chemfleet bünyesine uzun yıllar katkıda bulunacak kişiler olarak gördüğünü belirtti.

Chemfleet temsilcileri konferansın ardından Kariyer Kulübü’nün organize ettiği kokteyle katılarak , Denizcilik Fakültesi öğrencilerinin şirket hakkında merak ettikleri konularla ilgili sorularını birebir cevaplama fırsatı tanıdılar. Her sene geleneksel olarak gerçekleşen Kariyer Kulübü’nün organize ettiği Kariyer Günleri organizasyonuna katılmaktan çok memnun olduklarını belirttirken , Kariyer Kulübü’ne bu organizasyondan dolayı teşekkür ettiler ve öğrencilerin eşliğinde okuldan ayrıldılar.
 
 
 
Editör: TE Bilişim