Tekne Haberleri

tekne haberleri ve güncel tekne gelişmeleri, tekne ile ilgili tüm video, tekne fotoğrafları ve tekne haberleri Deniz Haber | Denizcilik Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Bodrum Karaada açıklarında makine arızası nedeniyle sürüklenen ve içinde 2 kişi bulunan 28 metre boyundaki tekne KEGM'e ait ekiplerce kurtarıldı.

YEREL

ANTALYA'NIN ALANYA İLÇESİNDE SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI EKİPLERİNİN GEMİ VE TEKNELERE YÖNELİK DENETİMLERİNDE 304 ŞAHSIN SORGULAMASI YAPILDI.

ASAYİŞ

Trabzon’un Akçaabat ilçesi açıklarında ters dönmüş şekilde bulunduktan sonra bomba şüphesiyle limanı çekilen ve SAS komandolarının incelemesi sonucu...

ASAYİŞ

Batman’ın Gercüş ilçesinde Kırkat Göleti’nde özçekim yapmak için bozuk tekneye çıkan 4 genç, boğulmaktan son anda kurtuldu.

ASAYİŞ

Antalya’da Serbest Bölge’de bulunan bir tersanede çıkan ve 4 teknenin yandığı yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

GÜNCEL

Antalya'nın Alanya ilçesinde Sahil Güvenlik Komutanlığınca gemi ve teknelere yönelik denetimler gerçekleştirildi.

KAZALAR

14 metrelik midye teknesi soluğan dalga sebebiyle yan yatarak battı. Kaptan ve 4 mürettebatı yardım çığlıkları sayesinde kurtuldu.

KAZALAR

Hindistan’daki Harni Gölü’de öğrenci ve öğretmenleri taşıyan teknenin alabora olması sonucu 12’si çocuk olmak üzere toplam 14 kişi hayatını kaybetti. 

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yurt dışında bulunan veya yabancı bayrak çeken teknelerin Türk bayrağına geçişinde yeni başvuru kabul...

ASAYİŞ

Aydın’ın Didim ilçesi açıklarında teknesi bulunan ancak kendisinden haber alınamayan iş insanı Yasin Cinkaya’dan günlerdir haber yok.

ASAYİŞ

İran, Umman Körfezi açıklarında toplam 12 bin litre kaçak akaryakıt taşıyan 17 tekneye el konulduğunu, 12 kişinin ise gözaltına alındığını...

KAZALAR

Sakarya'da meydana gelen ters akıntı iki balıkçı teknesinin sulara gömülmesine neden oldu.