Balıkçı Haberleri

balıkçı haberleri ve güncel balıkçı gelişmeleri, balıkçı ile ilgili tüm video, balıkçı fotoğrafları ve balıkçı haberleri Deniz Haber | Denizcilik Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Sağanağın etkili olduğu kentte, denizde büyük dalgalar oluşması üzerine erken saatlerde av için açılan balıkçı tekneleri Kumbaşı ve Kışlaönü Limanlarına...

Karadeniz’in kadın balıkçıları, eşlerine yardım etmek için gece saatlerinde birlikte balık avına çıkıyor, balıkçı teknesini kullanıp ağ atıyor.

YEREL

Ordu'nun Perşembe ilçesinde avcılık yapan kıyı balıkçılarının ağına, 1,5 kilogramlık ve 1 kilogramlık mezgit balığı takıldı.

ASAYİŞ

Balık tutmak için açıldığı Karadeniz’de teknesi bozulunca kayıplara karışan vatandaş, balıkçı arkadaşları tarafından sağ olarak bulundu.

YEREL

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında hareket halinde balıkçı teknesinde 120 düzensiz göçmen yakalandı.

YEREL

1 Eylül itibariyle açılacak av sezonu için tüm hazırlıklarını tamamlayan Yalovalı balıkçıların bu av sezonu palamut ve hamsiden beklentisi büyük.

Karadeniz’de tekne ile av ekipmanlarının onarım ve bakımlarında sona yaklaşan balıkçılar, ‘Vira Bismillah’ diyerek denize açılacakları günü bekliyor.

Ekonomi

1 Eylül 2024-31 Ağustos 2028 dönemini kapsayacak şekilde hamsinin toplam avlanabilir miktarı 400 bin ton olarak belirlenmesi bazı balıkçıların tepkisine...

Ekonomi

İZMİR’DE TEKNE VE AV EKİPMANLARININ ONARIM VE BAKIMLARINDA SONA YAKLAŞAN BALIKÇILAR "VİRA BİSMİLLAH" DİYEREK DENİZE AÇILACAKLARI GÜNÜ BEKLİYOR.

Yaşam

Ege Denizi'nde uluslararası sularda özel avcılık izni olan balıkçı gemilerinin denetimlerini gerçekleştirildi.

GÜNCEL

New Hampshire'ın Portsmouth sahili açıklarında bir balina bir balıkçı teknesine çarpıp batırdı, teknedeki iki balıkçı denize atlayıp kurtuldu.

GÜNCEL

Arjantin sahil güvenliği geçen hafta sonu bir balıkçı, Mar del Plata açıklarında yarı batık geminin pruvasına tutunarak mucizevi bir şekilde...