Vento Denizcilik, kuruluşunun 10. yılı nedeniyle Four Seasons Hotel’de bir iftar daveti düzenleyerek sektörün paydaşlarını bir araya getirdi.

İftar yemeğine TOBB Denizcilik Konseyi Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, TURMEPA/Deniz Temiz Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve DTO Başkan Yardımcısı Şadan Kaptanoğlu, KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Kalkavan, KOSDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Çendik, Türk Loydu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu, TÜRDEF Yönetim Kurulu Başkanı Arif Bostan, TÜRKAPDER Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Akbulut, GEMİMO Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Feramuz Aşkın, İMEAK DTO Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Aygün Özgen, İMEAK DTO Hesapları İnceleme Komisyonu Başkan Yardımcısı Adem Kocadağ, DEFAV Yönetim Kurulu Başkanı İlker Meşe, Gemi Brokerleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Semih Dinçel, Vento Denizcilik'in yol arkadaşları ve denizcilik sektörünün önde gelen temsilcileri katıldı. 

 Vento Denizcilik Kurucu ortağı Mustafa Teoman Akyol, Ramazan ayı vesilesi ile herkesin dualarının kabul olması temennisinde bulunarak, sektörle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirtti ve “bizim kocaman bir ailemiz var” dedi.

 Vento Denizcilik Kurucu Ortağı Seçkin Yılmaz dünyada ilk kez gemi yönetim şirketi olarak NFT arzına hazırlandıklarını söyledi.Yılmaz, “Son dönemlerde Metaverse ve NFT kavramlarına, arama motorlarına, sosyal medya, haber siteleri ve benzeri platformlarda denk gelmişsinizdir. Dijital ve gerçek hayatın bir araya geldiği hibrit bir dönem içerisine girmiş bulunuyoruz. Bizlerde Vento Denizcilik ailesi olarak bu çağa ve gelişen son teknolojilere bir proje yaparak adım atmak istedik ve kendi NFT koleksiyonumuzu çıkarmaya karar verdik. Deniz sevdalısı bir ekip olarak bu NFT projesini hayata geçirmemize neden olan en büyük motivasyonlardan biri deniz kirliliğinde mücadeleye destek olmaktır. Bu projeden elde edilecek gelirin bir kısmı Türkiye’de ve yurtdışında deniz kirliliği ile mücadele eden firmalara ve derneklere bağış olarak aktarılacaktır. Toplam 1973 adet NFT’den oluşan koleksiyonumuz 8 farklı gemi tipini ve 16 adet bayrağı barındıracak, 1973 gemi arasında Titanik’ten Bandırma Vapuru’na kadar dünya denizcilik tarihinde yer edinmiş 10 tanede gemi olacaktır” dedi. 

whatsapp-image-2022-04-09-at-00-38-23.jpeg

Editör: TE Bilişim