Varol Atalay’ı Kaybettik

Denizciler Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve dergimizin yayın kurulu üyesi (E) Tümamiral Varol Atalay’ı kaybettik.
 
Denizciler Dayanışma Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Vira Dergisi’nin kurulduğu günden beri Yayın Kurulu Üyesi, değerli dostumuz ve ağabeyimiz (E) Tümamiral Varol Atalay bugün tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Denizciler Dayanışma Derneği’nde “Kıyıdan Ufka Emniyet” isimli bir proje geliştirerek, bu projenin devamında da denizleri sosyal veya sportif maksatlarla kullananlara yönelik olarak Denizde Acil Yardım/Destek Kurtarma - DAK/SAR inisiyatifinin gelişmesine ön ayak olan Varol Atalay, deniz kültürünün gelişmesi için her platformda çalışmalarda bulunmuş değerli bir asker ve deniz dostu idi.

Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle uzun zamandır tedavi gören Varol Atalay’ın vefatı denizcilik camiasında büyük üzüntü yarattı. Emekli Tümamiral Varol Atalay'ın cenazesi 6 Nisan 2009 Pazartesi günü Selimiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. Değerli dostumuz Varol Atalay’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, arkadaşlarına ve bütün DAK/SAR gönüllülerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

DenizHaber'in Notu: DenizHaber olarak vefat eden,değerli denizci büyüğümüz Emekli Tümamiral Varol Atalay'a Allah’tan rahmet; tüm yakınlarına, ViraHaber ailesine ve denizcilik camiasına başsağlığı dileriz.

 

Editör: TE Bilişim