Haziran ayında yayın hayatına başlayan ve her sayıda, bir öncekinin üzerine koyarak büyüyen LOJİSTİK EKİPMANLAR (LE) 3. sayısıyla çok konuşulacak. Ağustos sayısında kapak konusu olarak dijital sistemleri masaya yatıran dergi, özellikle araç takibi konusunda sektörün en büyüklerini sayfalarına taşıdı.

Bu sayıda bir TIR’ı 1.5 dakikada yüklemenin anlatıldığı ekipman tanıtımının yanı sıra, her zamanki gibi tüm taşımacılık modlarından haberler yer alıyor.

Ağustos sayısının bir diğer farklılığı ise, “ONUR KONUĞU” adlı yeni bölüm. Bundan böyle her ay sektörün farklı bir ismi ile röportaj yapacağız. Selçuk ONUR’un ilk sayıdaki konuğu, Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Dinçşahin oldu. Dinçşahin, her zamanki gibi sorularımızı içtenlikle yanıtladı. Birçok ayrıntıyı LOJİSTİK EKİPMANLAR’da okuyacağınız söyleşinin bizce en can alıcı noktası, UND Başkanı’nın birleşme ile ilgili söyledikleriydi. Söyleşinin tamamını okumak ve dergimize abone olmak için www.lojistikekipmanlar.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.


16427

Editör: TE Bilişim