Merkezi Edirne'de bulunan Trakya Gazeteciler Derneği (TGD) Edirne merkez ve bölgelerindeki gazetecileri kaynaştırmak amacıyla Enez ilçesine deniz gezisi düzenledi.

Hafta sonu düzenlenen gezi kapsamında bir gece Enez Aqua Beach'ta kalan gazetecilerin burada Enez Belediye Başkanı Ahmet Çayır, Ak Parti Enez İl Genel Meclisi Üyesi Coşkun Erkılıç ve TGD Başkanı Ali Soydan ile vakit geçirdi.

Gezi dolayısıyla Edirne merkez ve bölgelerindeki gazetecilerin kaynaşması amacıyla bu geziyi düzenlediklerini belirten TGD Başkanı Ali Soydan "Biz bu geziyi Trakya'nın değişik bölgelerinde çalışan arkadaşlarımızın iş stresini atmaları amacıyla bu geziyi düzenledik. Bu gezi boyunca, Edirne'nin şirin ilçesi Enez'in tarihi yerlerini de görme imkanı bulacağız. Derneğimizin merkezi Edirne'de ancak yakın bir zamanda Tekirdağ ve Kırklareli'nde şube açaacğız. Size ayrıca bir müjde daha vermek istiyorum. Çok kısa bir zamanda Balkan gazeteciler birliğini kuracağız. Buradaki Türk gazetecilerle teşkilatlanıp Türk gazeteciler Birliğini kuracağız.

Geziye, Edirne Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Fikret Dişlioğlu, Edirne Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Beşir Yüksel ve Edirne Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Nusret Baksı ve gazeteciler katıldı.
Editör: TE Bilişim