Şehir Hatları’ndan Dünya Kadınları Günü’ne Özel Sergi

‘Bizim Kadınlarımız’ Şehir Hatları Sanat Galerisinde

Şehir Hatları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ‘kadının toplum içindeki yerine dikkat çekmek ve kadınlara uygulanan şiddete karşı, kamuoyu oluşmasına katkı da bulunmak amacıyla Şirket-i Hayriye sanat galerisinde özel bir fotoğraf sergisi düzenliyor. Sergi kapsamında 120 ayrı fotoğrafçının çektiği kareler Yeni Kadıköy İskelesi’nde sanatseverlerle buluşacak.

İstanbul Boğazı’nda 160 yıldır iki yaka arasında deniz ulaşımı sağlayan Şehir Hatları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir sergi ile kadının toplum içindeki yerine ve kadınlara yönelik uygulanan şiddete dikkat çekecek. 5–15 Mart tarihleri arasında Yeni Kadıköy İskelesi’nde sergilenecek eserler 10 gün boyunca ziyaretçilerine açık olacak. 

Deniz ulaşımı yanı sıra İstanbul’un kent kültürü yaşamına da yaptığı sanatsal etkinliklerle destek vermeye çalışan Şehir Hatları 160. yılında Şirket-i Hayriye sanat galerisinde “Bizim Kadınlarımız” isimli karma fotoğraf sergisi ile kadınlarımızın toplum içindeki yaşantılarını, fotoğrafçıların gözüyle gözler önüne serecek. Karma fotoğraf sergisi ile kadına yönelik uygulanan şiddet önlenmesi konusunda katkı sağlanması amaçlanıyor.

Yeni Kadıköy İskelesi Şirket-i Hayriye Sanat Galerisi’nde sergilenecek “Bizim Kadınlarımız” karma fotoğraf sergisi hafta içi 10.00 – 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Bilgi ve İletişim İçin:
Şehir Hatları
Basın Halkla İlişkiler Şefliği
02123138083-84

Editör: TE Bilişim