Karadenizin Yükselen Yıldızı Kırım'a RO RO İle Ulaşım

20 seneyi aşkın süredir denizcilik sektöründe hizmet veren Team Gemi Kiralama ve Acentalığı ltd.şti. filosuna kattığı “Ro/Pax Rainbow” gemisi ile Karadeniz deki yükselen talebe cevap vermeyi hedefliyor.

Filosuna yeni katılan “Ro/Pax Rainbow” gemisi ile Zonguldak-Sevastopol limanları arasında yolcu, paletli yük ve TIR taşıma hattını başlatan Team Gemi Kiralama, yoğun müşteri talebi olan bölgede Zonguldak kalkışlı olmak üzere her dört günde bir sefer düzenleyecek. Her türlü yürüyen araç ve Paletli yük için müsait olan Rainbow Ro/Pax gemisinin 53 TIR ve 90 yolcu taşıma kapasitesine sahip olduğu belirtildi. Hattın Sevastopol ayağında sunulan hızlı operasyon avantajı ile Karadeniz Hatları arasındaki yerini alan Zonguldak - Sevastopol hattı bölgeye yapılması beklenen yatırımlarda Türk sermayesine ve sermayedarına ticari avantaj sağlamakla birlikte sık ve düzenli seferleri ile de bölgede faaliyetleri bulunan nakliye firmalarına büyük destek olacaktır.

Zonguldak ve Sevastopol acentaları, ve İstanbul merkez ofisi ile müşterilerine hizmet vermek için hazır olan Team Gemi Kiralama rezervasyon taleplerleri için iletişim bilgilerini paylaştı:

- İstanbul Merkez Ofis: Adres: Rıhtım cad. no:60/1 Kadıköy

– İstanbul Telefon: +90 216 349 80 86 E-mail: [email protected]

- Zonguldak Acentası - Karaer Gemi Acenteliği : Adres: Milli Egemenlik Caddesi, Tır Parkı no:62 Zonguldak Telefon: +90 371 257 81 47 E-mail: [email protected]

- Sevastapol Acentası – Caravelle Agency: Adres: 299024, Sevastopol, Zapadnuy bereg Kamushovoy bykhtu, 7/a, off. 304

E-mail: [email protected] Telefon: +38 050 344 73 87

Editör: TE Bilişim