Ontario Gölü Türk genci yuttu   
 
ABD ile Kanada arasında yer alan Ontario Gölü’nde tekne gezisine çıkan 4 Türk gencinden biri, gölde yüzerken kayboldu. Polis, kayıp genci teknelerle ve helikopterlerle arıyor.

ONTARIO Gölü’nde sonar cihazları ve dalgıçlar ile arama çalışmalarını sürdüren Rochester Monroe County polisi kaybolan Türk gencin kimliğini resmi olarak henüz açıklamadı. Turkish Journal internet sitesinde yer alan haberde ise, kaybolan gencin adının Antalyalı Mehmet Yılmaz (25) olduğu ve New York’un Rochester Kenti’nde yaşadığı belirtildi.

Önceki gün akşam üzeri meydana gelen olayda, tekneden atlayarak gölde yüzmeye başlayan 2 genç bir süre sonra akıntıya kapıldı. Gençlerden biri, tekneye zor da olsa ulaşmayı başarsa da Türk genci, gölün derin sularında kayboldu.

Rochester Monroe County polisi ve sahil koruma dalgıçları, Ontario Gölü’ndeki Irondequoit Körfezi’nin doğusundaki bölgede yaklaşık 5 saat sürdürdükleri aramalara olumsuz hava koşulları ve gece karanlığı nedeniyle ara verdi. Polis şefi Lou Tomassetti’nin verdiği bilgiye göre, olaya alkol neden olmadı. Aramalara, havanın aydınlanması ile helikopter ve sonar cihazları ile devam edileceğini duyurdu.

 

 

Editör: TE Bilişim