LÜKS TEKNELERDE ‘KONUT SHOW’U
 
Gayrimenkul firmaları Pendik Marintürk’te yapılacak 32. Boat Show’da boy gösterecek. Ağaoğlu’nun iki projesini tanıtacağı fuarda Çukurova Gayrimenkul de Kartal’daki projesini dürbünle ziyaretçilere gösterecek

Gayrimenkul sektörü bu yıl Pendik’teki Marintürk İstanbul City Port’ta 32.’si düzenlenen Boat Show’da projelerini tanıtmak için boy gösterecek. Her yıl binlerce tekne ve deniz tutkunu tarafından takip edilen fuara gayrimenkul firmaları bu yıl büyük ilgi gösteriyor. Sektörün en önde gelen firmalarından biri olan Ağaoğlu’nun da katılacağı Boat Show’a Mar Yapı, Çukurova Gayrimenkul ve Gedizler Yapı gibi çok önemli firmalar da iştirak edecek.
 
Üst gelir grubundakilerin ilgi gösterdiği fuarı değerlendirmek isteyen gayrimenkulcüler özellikle marinaya yakın projelerini görücüye çıkaracak. Tekne tutkunlarına projelerinin tanıtımını yapmak isteyen firmalar hem yerli hem de yabancı yatırımcılara hitap edecek. Bu yıl Körfez ülkelerinden de ziyaretçilerin beklendiği fuarda firmalar özel olarak hazırlanmış gösterişli stantlarla yer alacak.

Dürbünle inşaatı gösterecek
 
Fuara 25 metrekarelik bir stantla katılacak olan Çukurova Gayrimenkul, Kartal’daki Çukurova Tower projesini görücüye çıkaracak. Bölgenin en yüksek binası konumundaki proje için özel bir tanıtım planlayan firma, fuara dürbünler götürecek. Pendik Marina’dan da görülebilen Çukurova Tower, stand ziyaretçilerine dürbünle gösterilecek.
Çukurova Tower Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Kara, marinaya yakın olmalarından dolayı projenin ilgi görmesini beklediklerini söyledi. Fuardaki A ve A plus müşterilere hitap edeceklerini ifade eden Kara, hazırladıkları stant ve broşürlerin yanı sıra inşaatı da dürbünle göstereceklerini kaydetti. 

Yeni proje görücüye çıkıyor
 
Fuarın bir başka gayrimenkul sektöründen katılımcısı ise Mar Yapı olacak. Bayramoğlu’ndaki G Marin projesini burada sergileyecek olan firma 25 metrekarelik stant açacak.
G Marin projesinin adı ve denize yakınlığı nedeniyle Boat Show’a katılmayı kararlaştırdıklarını ifade eden Mar Yapı İş Geliştirme Müdürü Robert Varon, ayrıca Pendik’e de yakın bir yerde olduklarını söyledi.
 
G Marin projesinin bu özelliklerini fuarda ön plana çıkaracaklarını anlatan Varon, “Fuarla eş zamanlı olarak projenin de lansmanını yapmayı planlıyoruz. Boat Show’dan tekne alanlar G Marin’in yakınındaki denizi kullanabilecekler” dedi.

Ağaoğlu’dan VIP tanıtım
 
Fuarın gayrimenkul alanındaki en önemli katılımcısı olan Ali Ağaoğlu, burada özel olarak hazırladığı stantla yer alacak. Fuarın VIP girişinin hemen yanında 50 metrekarelik bir stant alanı kiralayan Ağaoğlu, Boat Show’da iki projesinin tanıtımını yapacak.
 
Geçtiğimiz aylarda satışa çıkardığı Bakırköy 46 projesiyle Maslak 1453 projesinin tanıtımını yapacak olan Ağaoğlu, ilk defa katıldığı bu fuarda fuara gelmesi beklenen Arap yatırımcılara da tanıtımlar yapacak. Maslak 1453 projesiyle hem yerli hem de yabancı yatırımcılara çok sayıda konut satan Ağaoğlu’nun metrekare fiyatlarını yaklaşık 10 bin lira olarak belirlediği Bakırköy 46 projesi de yatırımcıların beğenisine sunulacak.

Gedizler de fuara katılıyor
 
Otomobil sektöründe de yatırımları bulunan Gedizler de, yeni projesinin tanıtımı için Boat Show’a katılan firmalar arasında yer alıyor. Sancaktepe’deki Ev’re projesiyle fuara ilk kez katılacak olan firma burada 36 metrekarelik dev bir çadırla yer alacak. Özel olarak hazırlanan stantta fuar ziyaretçilerini ağırlayacak olan Gedizler, A 410 numaralı stantta yer alacak. 
Editör: TE Bilişim