Kocaeli – İstanbul deniz uçağı seferleri yeniden başlıyor

Seabird Havayolları; yenilenen yönetimi, artan uçak sayısı ve uçuş noktaları ile Kocaeli (Seka Park) – İstanbul (Haliç) deniz uçağı seferlerine yeniden başlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin vermiş olduğu lojistik ve altyapı desteği ile 07 Temmuz 2014 tarihinden itibaren Pazartesi ve Cuma olmak üzere haftanın 2 günü Kocaeli – İstanbul karşılıklı seferlerine başlayacak olan Seabird Havayolları, halkın talebi doğrultusunda uçuşlarını haftanın her gününe yaymayı planladığını bildirdi.

Seabird Havayolları’ndan yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Kocaeli en fazla göçü İstanbul ilinden almıştır. Aynı zamanda Marmara bölgesinin sanayi lokomotifi olan iki şehrimiz arasında hem ziyaret, hem tatil, hem de iş seyahatleri yoğun olarak gerçekleştirilmektedir. Karayolu ile yaklaşık 2.5 saat süren yolculuk, Seabird Havayolları’nın deniz uçakları ile iskeleden iskeleye 30 dakikada gerçekleştirilecektir. 2012 yaz sezonuna; Haliç, Alaçatı, Bozcaada ve Bodrum ile başlayan Seabird Havayolları, 2014 yaz sezonuna yenilenen yönetimi ile güçlenerek girmiş ve uçuş noktalarına Gemlik, İzmir, Ayvalık ve Hisarönü’nü de eklemiştir”

Detaylı bilgi için:
Seabird Havayolları: 0 212 263 41 41 / 0553 294 74 86 Gülşah Sadık [email protected]

Editör: TE Bilişim