Türkiye'nin en çok ses getiren, en görkemli yat fuarı Avrasya Boat Show, 11-20 Şubat 2011 tarihleri arasında kapılarını açıyor. CNR Holding bünyesinde bulunan Pozitif Fuarcılık, bu dev denizcilik organizasyonunu İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde 5. kez gerçekleştirecek.

7 salonda toplam 75 bin m2 alana ulaşan fuar dünyanın karada yapılan ikinci büyük, Türkiye'nin ise en büyük tekne ve yat fuarı. Göz kamaştıran tekne ve yatların sergilendiği Avrasya Boat Show'u her yıl 120 bini aşkın kişi ziyaret ediyor.

Denizciler Avrasya Boat Show'a Hazırlanıyor

Türkiye'nin denizcilik sektöründe hak ettiği yere gelmesini hedefleyen Avrasya Boat Show, deniz ve tekne tutkunlarının gönüllerini bu yıl da fethedecek. Türk denizciliğinin dünyada söz sahibi olmasına katkıda bulunan organizasyona Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) destek veriyor.

Dünyanın En Güzel Tekneleri Görücüye Çıkıyor

Avrasya Boat Show 2011, yine yerli ve yabancı pek çok markanın rekabetine sahne olacak. Tekne ve deniz tutkunları bütün bir yıl boyunca hayallerini süsleyen teknelerle bir araya gelirken dünyanın en lüks ve en pahalı tekneleri alıcı ve ziyaretçileri kendine hayran bırakacak.

Denizin Yıldızları Avrasya Boat Show'da

Avrasya Boat Show'da denizcilik sektörüyle ilgili hemen her türlü ürün sergilenecek. Fuara yat, yelkenli, tekne ve denizcilik firmaları, imalatçılar, ithalatçılar, malzeme ve ekipman üreticileri gibi tüm denizcilik sektöründen 500’ün üzerinde firma katılıyor.

Bu Tekneler Baska Yerde Yok!

Ana katılımcı grubunu yatlar, sürat ve gezi tekneleri, motorlu tekneler ve yelkenli teknelerin oluşturduğu fuarın sergilenecek ürün grupları arasında tekne aksesuarları ve tekne yapım malzemeleri, motor ve güç ekipmanları, marinalar ve donanımları, su sporları donanımları, deniz giysi ve aksesuarları, deniz kurtarma ve acil durum malzemeleri de yer alıyor.

Saray Gibi Tekneler Ziyaretçilerle Buluşuyor

Avrasya Boat Show'un ziyaretçi gruplarını ise ithalatçılar, ihracatçılar, toptancılar, tekne üreticileri, tasarımcılar, mimarlar, distribütör ve acenteler, yat kaptanları ve sektöre ilgi duyanlar oluşturuyor. Medyadan ve ziyaretçilerden büyük ilgi gören Avrasya Boat Show'u 2011'de 130.000 kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim