Konuyla ilgili DenizHaber'e açıklamada bulunan Deniz Ticaret Enstitüsü Halkla İlişkiler Sorumlusu İrem Gür; "Eğitimlerde İngiliz hukuk sistemi, uluslararası ticaret hukuku, INCOTERMS ve hukuksal müeyyideleri, bill of lading kontratları, Hague ve Hague Visby kuralları, Hamburg ve Roterdam kuralları, gemi kira kontratları, deniz sigorta hukuku, deniz hukuku ve uluslararası ticaret, admiralty claims, müşterek avarya, uluslar arası ticaretin finansmanı hukuku, litigation-arbitration-ADR, vaka incelemeleri v.b. gibi ve daha birçok konu derinlemesine incelenmektedir." dedi.

İrem Gür, program ile ilgili bilgi verirken; "Mezunlar denizcilik şirketleri, banka, finans ve danışmanlık kuruluşlarında, hukuk bürolarında çok iyi koşullarda istihdam olanağına sahiptirler. Öğrenciler, toplam 80 saat (8 hafta – Cumartesi/Pazar) olan eğitim sonundaki sınavda başarılı oldukları takdirde Deniz Hukuku sertifikası almaya hak kazanacaklardır." ifadelerini kullandı.

Programa katılım kontenjanla sınırlı olduğunu belirten Gür,  Programla ilgili detaylı bilgi ve kayıt koşulları için 0212 259 38 33 numaraı telefona veya  [email protected] e-posta adresine başvuru yapılabileceğini belirtti. 

Editör: TE Bilişim