DEFAMED(YDO) İTÜ DENZİCİLİK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

İTÜ Denizcilik Fakültesi tarafından lisansa yeni başlayan öğrenciler ile İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği (YDO) bir araya geldi.

İTÜ Denizcilik Fakültesinde düzenlenen bu organizasyonda İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği (YDO) adına Başkan, A. Baybora Yıldırım, 2. Başkan Ahmet Hamza, ve yönetim kurulu üyesi Elif Bal katıldı.

İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği (YDO) ‘nin kuruluş amacı, dernek tarafından düzenlenen faaliyetler ile seminerler ve derneğin yeni vizyonu dernek yöneticileri tarafından öğrencilere anlatıldı. İçine yeni katıldıkları bu camia hakkında özellikle yeni başlayan öğrencilere bilgi verildi. Bundan sonraki süreçte tüm mezun camiası ve öğrenciler yararına daha büyük adımlar atacaklarından bahseden yöneticiler öğrencilere zorluklara alışmalarını ve tüm camiaya örnek denizciler olmalarını öğütlediler.

Öğrencilerin alkışlarıyla son bulan seminerin ardından, İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği (YDO) yöneticileri öğrencilerin sorularını  içtenlikle cevaplandırdıktan sonra İTÜ Denizcilik Fakültesi’nden ayrılırken  öğrenciler  tarafından uğurlandı. Detaylı bilgi ve fotoğraf için http://www.itudfkariyerkulubu.com/ adresine bakabilirsiniz.

 
Detaylı bilgi ve fotoğraf için
 
http://www.itudfkariyerkulubu.com/ adresine bakabilirsiniz.
 
 
 
Editör: TE Bilişim