Yerli Üretim AZUREE Cannes Yat Şovu'nda tanıtılacak
 
Sirena Marine'in kendi tasarım ve mühendislik ekiplerinin, uluslararası ekiplerle birlikte geliştirdiği AZUREE 46'nın dünya prömiyeri, 10 - 15 Eylül 2013 tarihleri arasında Cannes Boat Show'da gerçekleştirilecek.
 
Rob Humphreys tarafından geliştirilen, üretimi ve iç tasarımı Bursa, Orhangazi’deki Sirena Marine fabrikasında gerçekleştirilen ve satış rezervasyonları aylar öncesinden başlayan AZUREE 46, Azuree serisinin amiral gemisi niteliğini taşıyor.

Türk sanayi ve denizcilik sektörüne katma değer yaratabilmek ile Türk mühendisliği ve üretim kalitesini dünyaya kanıtlamak hedeflerine kilitlenen Sirena Marine CEO’su İpek Kıraç,
 
“Yerli üretim kalitemizi, uluslararası tasarım yıldızlarıyla bir araya getirdik. Çıktığımız yol kolay değil ama ekibimizin kararlılığı ve yoğun emeğiyle elde ettiğimiz gelişmeler, bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” derken, AZUREE 46’nın Cannes Boat Show’da uluslararası sulardaki dünya prömiyeri’ni öncelikli olarak Türkiye ’nin başarısı olarak gördüğünün altını çizDİ ve ülkemizden gelecek her türlü ilgi ve desteğin kendisi ve ekibi için çok değerli olacağını ifade etti.
Editör: TE Bilişim