MURAT AKSU, YÖNETİM KURULUNUN LİSTESİNE KORAY DENİZ'İ DE ALDI

Beşiktaş Kulübü'nün 30-31 Ocak 2010 tarihlerinde gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayı olan Av. Dr. Murat Aksu, yönetim kurulu listesine denizci ve armatör Koray Deniz'i de aldı.

Koray Deniz'in dinamizminin ve enerjisinin Beşiktaş'a katkısının büyük olacağını ifade eden Aksu, şöyle konuştu:

"Beşiktaş, kuruluşundan günümüze uzanan çizgisinde, daima çağdaşlık temelinde ileri atılımlara öncülük etmiş bir camia olmasının haklı gururunu taşımaktadır. Demokrasi, bilgiyi, beceriyi, hak ve özgürlükleri değerlendiren, insan onuruna en yakışan yönetim biçimidir.

Bugün Beşiktaş'ın temel sorunlarının başında, demokratik yönetim anlayışının bütün unsarlarının sağlam ve sağlıklı işlememesi gelmektedir. Ortak akıl, paylaşımcı yönetim, maddi imkanları rasyonel şekilde değerlendirme ve yeni kaynaklar yaratma konusunda hepsi deneyimli bir kadrodan oluşturduğumuz yönetim kurulumuzun Beşiktaş'ta özlenen atmosferi yaratacağından kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Denizcilik sektörünün ülke ekonomisinde olduğu kadar Beşiktaş yönetimlerinde de çok özel ve ayrıcalıklı bir yeri vardır. Üretken, mücadeleci ve başarıya odaklanmış kişilerin oluşturduğu denizcilik sektörü, Beşiktaş'ın da en sağlam temellerinden biridir.

Beşiktaş'a emeği ve katkısı tartışılmayacak, bu sektörün bir temsilcisi olarak Sayın Koray Deniz'in yönetim kurulumuzda yer alması bizim için çok sevindiricidir. Koray Deniz'in dinamizmi ve enerjisinin Beşiktaş'a katkısı büyük olacaktır. Kendisine, ekibimize katılımı ve katkıları için çok teşekkür ediyorum."

Koray Deniz ise şunları söyledi:

"Doğduğum ve büyüdüğüm yerin gerçekten Beşiktaş ilçesi olması dolayısıyla Beşiktaş'ın ne ifade ettiğini ve ne olduğunu iyi bilenlerdenim. İlkokul ve sonrası zamanımın tümü Beşiktaş'ta geçmiştir. Bu nedenle Beşiktaş Kulübü'nde yönetici olmak benim için manevi hazların en büyüğü olacaktır.

Aileden denizci olduğumuz için sektördeki tüm aileleri tanır ve bilirim. Denizcilik sektörünün çoğunluk kısmı Beşiktaşlıdır, BJK yönetimlerinde hemen hemen her dönemde sektörümüz temsil edilmiştir. Allah'ın rahmetine kavuşan eski yöneticilerimizden Ziya Kalkavan, Şan Öktem ve Recep Sami Yazıcı denizcileri temsil etmişlerdir. Kendilerini rahmetle anıyorum. Yine yakın zamanlarda Gündüz Kaptanoglu, İhsan Kalkavan, Burak Kalkavan, Cengiz Kaptanoglu, Hakan Kalkavan başarıyla yöneticiliklerini devam ettiren denizciler olmuşlardır. Hem denizci, hem Beşiktaşlı olarak kendilerine şükranlarımı sunuyorum.

Sayın Başkan Adayı Murat Aksu'nun, Beşiktaş Yönetim Kurulları'nda denizci bulundurmak ritueline uyması ve sektörümüzü temsilen beni seçmesinden onur duyduğumu belirterek, kendisine teşekkür ederim. Biz denizciler için geleneksel değerlerimiz çok önemlidir. Beşiktaş'ta geleneksel ruha her zaman bağlı olmak, fakat çağın gerektirdiği değişime de ayak uydurmak için var gücümle çalışacağım. Göreve geldiğimiz takdirde verilecek tüm görevleri, Beşiktaş sevgisiyle yerine getirme heyecanı içersinde olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın."

KORAY DENİZ KİMDİR?

1960 yılı, Beşktaş doğumlu olan Koray Deniz, Beşiktaş Kulübü'nün o zamanki adıyla "Junior" takımında, amatör olarak da İETT ve Yıldız futbol takımlarında futbol oynamıştır. Londra Greenwich Üniversitesi'nde Gemi İşletmeciliği öğrenimi görmüştür. Aileden denizci ve armatör olan Koray Deniz, halen Deniz Ay Denizcilk A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi'dir.

 

Editör: TE Bilişim