BW'den Dört LPG Dönüşümü Daha 

Singapur merkezli armatör BW LPG, dört ilave sıvılaştırılmış petrol gazı (LPG) çift yakıtlı motorun teslimatı için hazırlık yaptığını bildirdi.Bununla birlikte, BW LPG, öncü tahrik teknolojisi ile sekiz gemiyi güçlendirme anlaşmasını da imzaladığını duyurdu.

Ağustos 2018'de BW LPG, dünyada bir ilk olan LPG çift yakıtlı motorlarıyla filosunda dört çok büyük gaz taşıyıcı (VLGC) planladığını açıklamıştı.

WW LPG, gemi sahibi, sınıflandırma toplumu DNV GL, Wärtsilä Gas Solutions ve MAN Energy Solutions ile birlikte, prototipin performans beklentilerini aşan başarılı testlere tabi tutulduğunu söyledi. Yenileme tamamlandığında, BW LPG yakıt maliyeti, yolculuk verimliliği ve emisyon azaltımı gibi birçok cephede fayda sağlayacak.

BW LPG, ilk dört LPG çift yakıtlı motorun dört çok büyük gaz taşıyıcısına (VLGC'ler) güçlendirilmesinin bu yıl planlandığı gibi gerçekleştiğini söyledi.

BW LPG CEO'su Anders Onarheim, “Dünyanın en büyük VLGC sahibi ve operatörü olan BW LPG, Ar-Ge'ye yatırım yapmak ve sanayimizi karbondan arındırmaya yönelik öncü teknolojiyi uygulamak için deniz taşımacılığındaki ölçek ve derin uzmanlığımızdan yararlanıyor. mevcut yeni VLGC filosuna özel yeni inşaat siparişlerine ihtiyaç duymadan en az% 50 oranında uygulanabilir.

“Bu, endüstri lideri müşteri hizmetleri sunmaya ve hissedarlarımız için daha iyi getiri elde etmeye devam edebilmemiz için güvenli ve güvenilir operasyonlara odaklanırken sürdürdüğümüz sürdürülebilir kalkınma taahhüdümüzdür.”dedi.
Editör: TE Bilişim