ELPI PETRAKI

Tüm Makaleleri

ELPI PETRAKI

Elpi Petraki, son 24 yıldır küçük boyutlu, temiz ve özel tankerlerden oluşan bir filoyu yöneten bir Yunan nakliye şirketi olan ENEA Management Inc.'de çalışıyor. Bu süre zarfında, hem operasyonlara hem de filosunun kiralanmasına ve iş geliştirmeye odaklanarak işin çeşitli kısımlarında yer aldı.
Elpi şu anda denizcilik sektöründe çeşitliliği ve kapsayıcılığı teşvik etmenin yanı sıra kadınların kariyerlerini ilerletmelerini desteklemeyi ve herkes için eşit fırsatlar sağlamayı amaçlayan Denizcilik ve Ticarette Kadınlar Derneği olan WISTA International'ın Başkanıdır.
Göreve atanmasından önce Elpi, WISTA Hellas'ın Başkanıydı ve halen bu görevi sürdürmekte olup, Ulusal WISTA Derneği'nin büyümesinde ve denizcilik sektöründe çalışan kadınları desteklemek ve gelecek nesilleri düşünmeye teşvik etmek için tasarlanmış bir dizi girişimde etkili olmuştur. sektörde bir kariyer.
Helenik Kısa Deniz Gemi Sahipleri Birliği'nin (HSSA) 2. Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Elpi, Ulusal ve Avrupa sınırları dahilinde kısa deniz taşımacılığının tanıtımı ve genel olarak geliştirilmesiyle ilgilenmektedir. Ayrıca Elpi, Yunanistan Deniz Ticaret Odası'nın yönetim kurulu üyesidir ve Intertanko'nun aktif bir üyesidir. Son zamanlarda Elpi, Yeminli Gemi Komisyoncuları Enstitüsü'nün Onursal Üyesi olmaya davet edildi; bu, bir şahsın ticari gemiciliğe katkısı nedeniyle enstitü tarafından verilen en büyük onurdur.

DEI'de daha az konuşma, daha fazla eylem

Yaklaşan WISTA Uluslararası Konferansı ve Genel Kurul Toplantısı öncesinde, WISTA Uluslararası Başkanı Elpi Petraki, sistemik değişimi uygulamak için neden sözlerin değil eylemin gerekli olduğunu vurg...