Marmara Deniz'inde batan gemide stajyerlik yapan Ahmet Atav'ın sevgilisine attığı video ve mesajlar ortaya çıktı. Atav'ın videoda yorgun, yüzünün ıslak ve kıyafetlerinde yağ lekeleri olduğu ortaya çıktı.

Balıkesir Marmara Adası'ndan hareket eden gemi, kötü hava ve deniz şartları nedeniyle Bursa'nın Karacabey ilçesi yakınlarında battı. Kazadan sonra mürettabattan Aşçı Zeynep Kılınç'ın cenazesine ulaşıldı, diğer 5 kişi için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Arama çalışmalarına Deniz Kuvvetleri, Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti ve diğer birçok kurumdan yaklaşık 1000 personel katılıyor.

Marmara'da batan ‘Batuhan A’ mahkemeye taşındı Marmara'da batan ‘Batuhan A’ mahkemeye taşındı

Dalgıçlar, geminin enkazında ve çevresinde yoğun bir şekilde arama yaparken, mürettebatın suya savrulmuş olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor.

Video mesaj ortaya çıktı

Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre, makine stajyeri 22 yaşındaki Ahmet Atav'ın sevgilisine gönderdiği son video mesajda saçlarının ıslak olduğu, yüzünden damlayan sular olduğu dikkat çekerken, kıyafetinde de yağ lekeleri bulunduğu görüldü. Atav'ın gemideki su sızıntılarını tamir ettikten sonra kız arkadaşına "Şimdi uyuyoruz" mesajı gönderdiği öğrenildi. Ayrıca, gemiden ayrılması planlanan yağcı ve elektrikçi arkadaşı Doğuşcan Yaylak'a borçlarını kapatma ve çarkçıbaşı olduktan sonra onu yanına alma sözü verdiği belirtildi.

Editör: Nermin İstikbal