Rusya Haberleri

rusya haberleri ve güncel rusya gelişmeleri, rusya ile ilgili tüm video, rusya fotoğrafları ve rusya haberleri Deniz Haber | Denizcilik Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Rusya, Barents Denizi üzerinde sınırlarına yaklaşan ABD’ye ait 2 bombardıman uçağına savaş uçakları ile önleme yaptı.

GÜNCEL

Doğuya doğru büyük enerji hamlesi yapan Rusya, 2025 yılı sonuna kadar Pasifik Okyanusu kıyısındaki ilk sıvılaştırılmış petrol gazı (LPG) terminalini...

DÜNYA

Uluslararası P&I Kulüpleri Grubu, Britanya Parlamentosu'na, G7 ülkelerinin Rus petrol taşımacılığına yönelik kısmi yaptırımlarının "uygulanamaz" hale geldiğini bildirdi.

GÜNCEL

Hindistan'ın, Kızıldeniz'in kapanması ve ABD'nin yaptırım tehdidi nedeniyle Rusya'dan yapılan ithalatın durmasıyla ham petrol tedariki için Irak'a geri döndüğü bildiriliyor..

ASAYİŞ

​​​​​​​Husi militanlarının sözcüsü Muhammed el-Buheiti geçen hafta İzvestia'ya, "Amacımız İsrail'in ekonomik maliyetini artırmak" dedi. "Rusya ve Çin dahil...

GÜNCEL

Transbos Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Mert Can, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Rusya İş Konseyi Yürütme Kurulu asil üyesi oldu.

ASAYİŞ

Rusya'nın Leningrad bölgesinin valisi, Baltık Denizi'ndeki bir LNG ihracat terminalinde yangın olduğunu bildirdi. Tesis, Avrupa pazarına gaz tedarik ediyor.

KAZALAR

Rostov'dan Mersin'e doğru seyreden kargo gemisi RED LINE, 20 Aralık'tai Don Nehri'nde TN-709 tankeri ile çarpıştı.

GUNDEM

Avrupa Birliği, tankerlerin de dahil olduğu Rusya'ya yönelik 12'nci yaptırım paketini açıkladı.

DÜNYA

Rusya, Arktik Okyanusu'nda kıta sahanlığının genişletilmesi yönündeki iddiasını yineledi.

GÜNCEL

Rusya, Cuma günü yapılan toplantıda, Uluslararası Denizcilik Örgütü'nün (IMO) yönetim kuruluna seçilmedi.

Genel

Aralık 2022'den itibaren Rusya'nın petrol ihracatına tavan fiyat getiren Batı yaptırımları, ülkeye ciddi bir ekonomik acı yaşatmayı hedefliyordu.