Liman Haberleri

Liman haberleri ve güncel Liman gelişmeleri, Liman ile ilgili tüm video, Liman fotoğrafları ve Liman haberleri Deniz Haber | Denizcilik Haberleri sitemizde


LİMANLAR

Bakanlığın verdiği bilgiye göre, Ocak-Haziran 2024 döneminde Türkiye'nin Tekirdağ limanına 1.539 gemi kabul edildi.

Ekonomi

AK Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, Adana Konteyner Limanı’nın tahsisinin onaylandığını açıkladı.

GUNDEM

Texas eyaletinin güneyindeki Corpus Christi, Galveston, Houston şehirlerinin çevresindeki büyük petrol limanları kapatıldı.,

GUNDEM

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Kumbahçe Mahallesi'nde yapılması planlanan gemi yanaşma limanı projesinin ÇED toplantısı, halkın tepkileri nedeniyle gerçekleştirilemedi.

GUNDEM

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Ege limanlarında kruvaziyer turizm hareketliliğinin başladığını belirtti.

ASAYİŞ

Avrupa'nın kokain için büyüyen bir pazar olarak ortaya çıkması, yetkilileri Güney Amerika kartellerine karşı mücadeleyi yoğunlaştırmaya zorladı.

GÜNCEL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,Kocaeli’nin en büyük limanlarının bulunduğu Körfez’de meydana gelen gemi trafiği ve yoğunluğa çözüm arıyor.

Kruvaziyer gemi yolcu sayısı bu yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 79,15 artarak 61 bin 113'e ulaştı.

GÜNCEL

İMEAK DTO Kocaeli Şubesinin meclis toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel gemi istatistiklerini dair verileri paylaştı.

GUNDEM

1.500 yolcu taşıyan kruvaziyer gemisi Bolivyalı yolcuların vize sorunları nedeniyle İspanya limanında mahsur kaldı.

GUNDEM

Yılın ilk çeyreğinde limanlarda elleçlenen yük miktarının bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 7,2 artarak 134 milyon 327 bin...

GUNDEM

ABD Sahil Güvenlik Ticari Gemi Uyumluluk Ofisi, denetimlerin düzeyine ve sonuçlarına ışık tutacak yıllık istatistiklerini yayınladı.