KEGM Haberleri

KEGM haberleri ve güncel KEGM gelişmeleri, KEGM ile ilgili tüm video, KEGM fotoğrafları ve KEGM haberleri Deniz Haber | Denizcilik Haberleri sitemizde


Genel

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında seyreden ve içinde 9 kişinin bulunduğu tekne su alınca yardım çağrısı yapıldı.

GÜNCEL

İstanbul Boğazı Anadolu Hisarı önlerinde makine arızası yapan ve sürüklenerek sahile temas eden 134 metre boyundaki BLUE CIMENT 1...

GÜNCEL

Çanakkale Boğazı'nda makineleri arızalanan kargo gemisi Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM) ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

YEREL

Bodrum Ada Boğazı açıklarında makine arızası yapan ve sürüklenen 7 metre boyundaki tekne KEGM ekipleri tarafından kurtarıldı.

BOĞAZLAR

T.C. Ulastirma ve Altyapi Bakanligi Kiyi Emniyeti Genel Müdürlüğü için inşa edilecek iki adet acil müdahale römorkörü ve altı adet...

BOĞAZLAR

Sanmar, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün arama-kurtarma filosuna güç katacak iki yeni ASD römorkör için imza töreni düzenledi.

SANMAR tarafından üretilen Kurtarma 17 ve Kurtarma 18 römorkörleri törenle Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne teslim edildi.

GÜNCEL

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne (KEGM) daimi işçi statüsünde 95 kişilik personel alımına ilişkin ilan Resmi Gazetede yayınlandı.