Çanakkale Boğazı Haberleri

Çanakkale Boğazı haberleri ve güncel Çanakkale Boğazı gelişmeleri, Çanakkale Boğazı ile ilgili tüm video, Çanakkale Boğazı fotoğrafları ve Çanakkale Boğazı haberleri Deniz Haber | Denizcilik Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Çanakkale Boğazı’nda içinde 2 kişinin bulunduğu, makine arızası yapan 10 metrelik özel tekne Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM) ekiplerince kurtarıldı.

ASAYİŞ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: "Gemi arızası nedeniyle askıda olan Çanakkale Boğazı gemi trafiği, çift yönlü olarak açıldı."

Genel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: “Çanakkale Boğazı gemi trafiği, Paros isimli tankerin makine arızası yapması nedeniyle kuzey-güney tek yönde ve geçici...

GUNDEM

Çanakkale Boğazı gemi trafiği, orman yangınının devam etmesi nedeniyle kuzey-güney tek yönde ve geçici olarak askıya alındı.

ASAYİŞ

Çanakkale Boğazı’ndan geçen Marshall Adaları bayraklı 184 metre uzunluğundaki ‘Aydogan’ isimli konteyner gemisi dümen arızası yaptı.

ASAYİŞ

Çanakkale Boğazı’ndan geçen ‘ANASTASIA’ isimli genel kargo gemisi makine arızası yaptı. Gemi, kılavuz kaptan ve römorkör refakatinde Karanlık limana demirletildi.

GÜNCEL

Rusya’dan Hindistan’a seyir halinde olan HERA 1 isimli 241 metre boyundaki tanker Çanakkale Boğazı Zincirbozan önlerinde makine arızası yaşadı.

GÜNCEL

HISTRIA ATLAS isimli tanker, Bulgaristan’dan Mısır’a seyir halindeyken Çanakkale Boğazı’nda makine arızası yaptı.

ASAYİŞ

Çanakkale Boğazı’nda makine arızası yaparak sürüklenen ve içinde 5 kişinin bulunduğu 10 metrelik tekne, KEGM'E ait bot ile yedeklenerek Çanakkale...

GÜNCEL

1915 Çanakkale Köprüsü önlerinde makine arızası yapan SEA MARINE 1 isimli tanker KURTARMA-3 Römorkörü refakatinde Şevketiye’ye demirletildi.

ASAYİŞ

Çanakkale Boğazı’nda AK DISCOVERY isimli kuru yük gemisinde çıkan yangının söndürülmesinin ardından gemi, Karanlık Liman demir bölgesine demirletildi.

ASAYİŞ

Çanakkale Boğazı’nda AK DISCOVERY isimli 107 metrelik kuru yük gemisinde yangın çıktı. Yangına Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler müdahale...