Yunan Adaları cruise turları başlıyor

İstanbul çıkışlı Yunan Adaları cruise turları haftaya başlıyor. Celestyal Crystal 22 Ekim’de Sarayburnu’na yanaşacak. 1 gün boyunca burada konakladıktan sonra yolcularını da alarak önce Çanakkale’ye uğrayacak; rotasında sırayla Santorini, Mikonos, Girit, Volos ve Atina var.

Bekleyiş sona eriyor; kruvaziyer turizminde umutlar yeniden yeşeriyor. Celestyal Cruises, yeni rotasını İstanbul’dan başlatacak. 7 gecelik turun rotasında Yunan Adaları ve Atina var, İstanbul’dan sonraki ilk durak Çanakkale olacak. 7 gecelik cruise keşfi için artık uzak limanlara gitmeye gerek kalmayacak; Celestyal Crystal, Eclectic Aegean Yunan Adaları Turu 23 Ekim’de başlıyor.

Celestyal Cruises’un yeni programı olan Eclectic Aegean Turu için Celestyal Crystal gemisi, çoğunluğu Amerikalı 1200 yabancı yolcusuyla birlikte 22 Ekim’de İstanbul’a gelerek Sarayburnu’na demirleyecek. Turun rotasında bir limanımız daha var; o da Çanakkale. Celestyal Crystal İstanbul’da 1 gün konakladıktan sonra buradan biniş yapacak yolcularını da alarak rotasını önce Çanakkale’ye çevirecek. “Eklektik Ege” temasıyla gerçekleşecek turun destinasyonları arasında yine Yunan Adaları’nın en sevilenleri Santorini, Mikonos ve Girit ile Atina yer alıyor. Celestyal Cruises’un bu sezonki sürpriz destinasyonu ise Volos.

Önce bizden, Truva ve Assos

Eklektik Ege turu 23 Ekim’de İstanbul’dan başlayacak. 7 gecede 6 limanın gezileceği turda İstanbul’dan sonraki durak Çanakkale. Gemi burada tam gün kalacak. Daha önce Çanakkale’yi gezmeyen Türk yolcular bu turda Gelibolu ruhunu doyasıya yaşamak için bir fırsat yakalayacak. Burada misafirlere 3 seçenek sunuluyor. Ölümsüz şehir Truva, Anzak Koyu ve Dünya Mirası Listesinde yer alan antik değerimiz Assos Athena Tapınağı bu turlarla keşfedilecek. Yabancı misafirlerimizin merakla beklediği bu kara turları, Türk misafirlerimiz için de kapsamlı bir keşif olacak. Celestyal Crystal Çanakkale limanından sonra rotayı Yunanistan’a çevirecek.

denizhaber

Editör: TE Bilişim