Lojistik ve tedarik zinciri kongresi başladı

 
5. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi, T.C. Okan Üniversitesi, Lojistik Derneği (LODER) ve Berlin Teknik Üniversitesi'nin ortaklaşa organizasyonu ile 8-9 Kasım 2007 tarihlerinde İstanbul The Marmara Otelinde gerçekleştiriliyor. Kongrenin davetli konuşmacıları aşağıda belirtilmiştir:
 
Thomas W. Speh, (PhD Professor, Miami University Ohio USA);
"Assessing the State-of-the-Art in SCM" 
 
Prof. Dr. Ing. Frank Straube (Managing Director Institute of Technology and Management,Head of the Logistics Department, Berlin Technical University, Germany, Member of Executive Board of European Logistics Association-ELA) ;
"Trends and Strategies in Logistics: Agenda for Logistics Management in 2010"
 
Prof. Zahir Irani (Head of Brunel Business School, Brunel University, Great Britain) ;
 "Managing Investments in Technology: Succeeding through Failure"  
 
Kongrede ayrıca ülkemiz ve yurt dışından bilimsel değerlendirme süzgecinden geçmiş 85 adet bildiri 4 ayrı salonda paralel olarak sunulacaktır. Kongrede Avrupa'daki 29 ülkeyi kapsayan, Avrupa Birliği'ne yasal düzenleme önerileri iletebilen ve Berlin Teknik Üniversitesi Lojistik Bölümü tarafından liderliği yürütülen bestLog (platform for logistics best   practice) platformu özel bir oturumda tanıtılacaktır. TÜBİTAK ve Sektör tarafından desteklenen kongreye sunulan bildiriler yaklaşık 700 sayfalık bir bildiriler kitabi olarak katılımcılara verilecektir.
 

DenizHaber.Com/Özel

Editör: TE Bilişim