Kruvaziyer sektörü 14 aylık bir aradan sonra İngiltere'de yeniden başladı. İngiltere'de, alkollu mekanların da yeniden açılmasına izin veren Covid-19 kısıtlamalarını gevşetme kararları, yurtiçi seyahatlerinin de açılmasıyla devam etti. Bunun yanında, MSC Cruises, birçok kişinin hem İngiltere hem de kruvaziyer endüstrisi için bir deneme olarak göreceği kruvaziyer operasyonlarını başlatan ilk şirket oldu.

MSC Virtuosa 4 gecelik bir seyir yapacak!

MSC’nin en yeni ve en büyük kruvaziyer gemisi MSC Virtuosa 4 gecelik bir seyir için Southampton’dan yola çıkarak kruvaziyer endüstrisinin dönüşünü resmen başlattı.

6.334 yolcu kapasitesi 1.000 ile sınırlandırıldı!

Fransa'da inşa edilen 181.541 grostonluk MSC Virtuosa Şubat ayında kruvaziyer hattına teslim edilmişti.6.334 yolcu kapasiteli geminin 14 ay sonra kruvaziyer sektöründe yapıalcak ilk seferinde kapasitesi 1.000 yolcu ile sınırlandırıldı. Ayrıca operasyon için katı kısıtlamalar uygulanıyor. Umut edilenin ise hükümetin kısıtlamaları Haziran ayında daha da gevşetmesi olduğu vurgulanıyor.

Sektörümüzün hayata dönüşünü müjdeliyor!

MSC Cruises CEO'su Gianni Onorato, "MSC Virtuosa'nın yapacağı bu seferin, bir yıldan uzun süren zorunlu duraksamanın ardından İngiliz limanlarında kruvaziyer sektörünün ilk adımını atması sektörümüzün hayata dönüşünü müjdeliyor. Bu nedenle haklı bir gurur hissediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim