İzmir Tersanesi Personel Alımı Kasım 2015

Tersanede çalışacak personeller alınacak. Tershane işçisi alım ilanları yayınlandı.

İşçi alım ilanlarını takip eden okuyucularımız için tersane işçi alımının detaylarını sizlere aktarıyoruz.

İzmir Tersane Komutanlığı çeşitli pozisyonlar için işçiler alacağını duyurdu.

İzmir Tersanesi’ne Gemiler için Hidrolikçi, Metal Boyacı, Döşemeci olarak görevlendirilmek üzere personel alınacağı duyuruldu.

İzmir Tersane Komutanlığı İşçi Alımı Kasım 2015

Tersane işçilerine toplu iş sözleşmesinde belirtilen çalışma koşulları sağlanacağı duyuruldu.

Maaş dışında, sosyal yardım, yemek, servis dışında ikramiye de verilecek olan işçilerin bu ödemelerle 2 bin liradan fazla aylık alacağı belirtildi. Tersaneye alınacak 6 İşçi için başvurular 27 Kasım 2015 Tarihine kadar devam edecek.

Başvuru Şartları

Hidrolikçi (Gemi) ilanına Mesleki eğitim veren liselerin Hidrolik ve Pnömatik Teknolojisi, Kontrol ve Enstrümantasyon Teknolojisi, Mikro teknik, Otomatik Kumanda Bölümü mezunları, Düz Lise mezunlarının ise, ( MEB) onaylı ana meslek dalı Hidrolik(Genel) olan Ustalık veya Mesleki Yeterlilik Belgesi olması şartı bulunuyor.

Boyacı-Metal işçi alımı için: Mesleki eğitim veren liselerin Boya Teknolojisi, Boyacılık ve Yüzey Hazırlama, Sanayi boya Uygulama Tek Bölümü mezunu olmak gerekiyor. Düz Lise mezunlarının, MEB onaylı ana meslek dalı boyacı olan ustalık belgesi veya mesleki yeterlilik belgesi bulunması isteniyor.

Döşemeci (Gemi) 2 işçi ilanına Mesleki eğitim veren liselerin Döşemecilik veya Mobilya Döşemeciliği Bölümü mezunu olanlar başvuru yapabilir.

İzmir Tersane Komutanlığı tarafından yayınlanan 6 kamu işçisi ilanına İş Kur İzmir İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden 27 Kasım 2015 tarihine kadar başvuru yapılacaktır.

İzmir Tersane Komutanlığı Hidrolikçi, Hidrolikçi ve Hidrolikçi alımı ilan metnine buradan ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim