CADDEBOSTAN PLAJI İSTANBUL'LU İLE BULUŞUYOR

Fenerbahçe, Suadiye plajlarını yeniden açmak için altyapı çalışmalarını sürdüren Kadıköy Belediyesi, ilk buluşmayı Caddebostan Plajı’nda gerçekleştirecek.

1950 ve 60’lı yılların en güzel plajlarından olan Caddebostan Plajı için pazar günü görkemli bir açılış yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün gerçekleştireceği açılış törenine Caddebostan Balıkadamlar Spor Kulübü ile Marmara Yelken Kulübü’nün yüzücü ve sörfçüleri de destek verecek. Plaj açılış töreni, davetlilerin hep birlikte denize girmesiyle son bulacak.

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk de ilk denize girenler arasında yer alacak. Eski İstanbul’un en gösterişli plajlarına sahip olan Kadıköy’de Goldenbahis tarihî plajları tekrar canlandıracaklarını kaydeden Başkan Selami Öztürk, Caddebostan Plajı’nın açılışına tüm Kadıköylüleri davet etti.

Caddebostan Plajı’ndan sonra bir süre önce belediye tarafından yıkımı yapılan Fenerbahçe Burnu’ndaki Piramit’in yerine de tarihî Fenerbahçe Plajı’nı açacaklarını, arkasından da Suadiye Plajı’nı hizmete sokacaklarını kaydeden Öztürk, “Caddebostan Plajı’nın açılmasıyla yeniden denizle buluşmayı sağlayacağız. Bu çok önemli bir olay. 40 yıldan beri kirlenen iç deniz yeniden canlanıyor. Balık yoktu, plaj yoktu, ulaşım yoktu. Deniz temizlendi, yunuslar geldi. Sadece plajı değil, deniz yaşamını da açıyoruz.” şeklinde konuştu.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim