İçişleri Bakanlığı'nın 10.05.2016 tarihli oluru ile Kırıkkale Vali Vekili olarak görevlendirilen Vali-Müsteşar Yardımcısı Mükerrem Ünlüer, göreve başladı.

Ünlüer’in Kırıkkale’ye gelişinde tören düzenlendi. Ünlüer’i, Vali Vekili Abdullah Aslaner, Vali yardımcıları Adnan Kayık, Mehmet Yıldız, Dr. Ayhan Özkan, Mehmet Ünal, Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, Bahşili Kaymakamı Harun Ersin Polat, Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı, Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ, Karakeçili Kaymakam Vekili Onur Özaydın, Çelebi Kaymakamı ve Keskin Kaymakam Vekili Ayhan Abatay, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve kurum müdürleri karşıladı.

Vali Vekili Mükerrem Ünlüer, karşılama sonrası yaptığı konuşmada, “Malumunuz ülkemiz son zamanlarda sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Birinci önceliğimizin güvenlik olması gerektiğini düşünüyorum. İçişleri Bakanlığı’nda yedi buçuk ay müsteşarlık yaptığımda güvenlik konusunu fazlaca öne aldım. Onun için ilimizin de bir yol kavşağında olmasını hesaba katarak, kontrollere daha fazla önem vermemiz gerekiyor.” dedi.
Cihan
Kaynak: cha