AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, AK Parti hükümetinin, engelli vatandaşlara engelsiz bir dünya sunmak adına reform niteliğinde çalışmalara imza attığını söyledi.

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Hamidi, insan odaklı bir siyasi anlayışla hareket eden AK Parti hükümeti dönemlerinde engelli vatandaşlarla ilgili olarak hayat standartlarının yükselmesine dönük düzenlemeler ve uygulamalar gerçekleştirildiğini kaydetti.

“ENGELLİ İSTİHDAMINDA REKOR”

Hükümet programlarında da yer aldığı gibi engelsiz bir hayat için her türlü altyapıyı oluşturmak için imkânların seferber edildiğini belirten Hamidi, “Bugün gelinen noktada engelli istihdamında rekor denebilecek bir seviyeye ulaşılmıştır. Engelli insanlarımız için harekete geçip, sosyal hayata engelsiz ve aktif bir biçimde katılmalarını temin etmek bizim için büyük bir mutluluk vesilesidir. Toplumumuzda da bu yönde duyarlılığın yüksek olması ayrıca mutluluk kaynağımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle, engelli kardeşlerimizin Engelliler Haftası'nı tebrik ediyorum.” dedi.


Cihan
Kaynak: cha