Çankırı Karatekin Üniversitesi'nden 2015 -2016 öğretim yılında mezun olacak öğrenciler için mezuniyet balosu düzenlendi.

Sanatçı Gülden Mutlu'nun canlı müziklerinin renk kattığı baloda Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş öğrencileri yalnız bırakmadı. Baloya Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır ve Şabanözü Belediye Başkanı Mustafa Karakaya da katıldı.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Adnan Taha Tuğrul balo açılışında yaptığı konuşmada mezuniyet balosunun artık Çankırı Karatekin Üniversitesi'nin geleneklerinden biri olduğunu söyledi. Tuğrul, “Çankırı Karatekin Üniversitesi hiçbir zaman sıradan bir üniversite olmamıştır, yapılanları yapmamıştır. Her yaptığı ile örnek olmuş bir üniversite. Siz değerli arkadaşlarım da mezun olduktan sonra çeşitli iş kollarında örnek birer şahsiyet olarak üniversitemizi temsil edeceksiniz. Bundan sonraki yaşamınızda hepinize başarılar ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş da yaptığı kısa konuşmada mezun olacak öğrencilere iş ve özel yaşamlarında mutluluk ve başarı dileyerek, “Hepinizin bildiği gibi biz hiçbir zaman sizleri kendi çocuklarımızdan ayırt etmedik, tüm enerji ve mesaimizi sizin donanımlı bireyle ve çok iyi yetişmiş kişilikler olarak yetişmeniz için harcadık. Şimdi emaneti en iyi yetişmiş şekilde ailelerine teslim etmenin onurunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

Daha sonra mezun olacak tüm öğrenciler adında Öğrenci Konseyi Başkanı Adnan Taha Tuğrul Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş’a kendilerine verdiği destek ve katkılardan dolayı plaket takdim etti.

Konuşmaların ardından öğrenciler, sanatçı Gülden Mutlu'nun canlı müzikleri eşliğinde doyasıya mezuniyet coşkusu yaşadı.



Cihan
Kaynak: cha