WISTA Türkiye, Büyük Kulüp’te Cumhuriyetin 100. yılını düzenlediği bir baloyla kutladı. 100. yıl balosuna denizcilik sektöründe faaliyet gösteren dernekler, STK’lar ve firmaların temsilcileri katıldı.

150 kız öğrenciye burs

WISTA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Atasoy, gecede yaptığı konuşmada Gemi Brokerleri Derneği ile birlikte cumhuriyetin 100. yılında 100 kız öğrenciye burs vermek için yola çıktıklarını ancak bu sayının 150’yi bulduğunu söyledi.

Yaşasın Cumhuriyet

“Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamasının bize denk gelmesi bizi çok mutlu ediyor. Türk kadınına, cumhuriyete ve bir sonraki nesillere destek olmak için burada bulunmanız bizleri onurlandırıyor. Cumhuriyet sadece sözcükteki bir ibare değil, yönetim biçimi değil bizim için. Türk milleti için cumhuriyet egemenlik, inanılmaz mücadelelerle kazanılmış bağımsızlık ve yarınlarımız demek. Biz ise bizim için hayat damarımızdır diyoruz. Bunu yarınlara taşımanın gücü de yine bizden geçiyor. 100. yılda 100 kız öğrenci dedik ama yüz değil 150 öğrenci oldu. Amaç çıtayı yükseltmekse biz Türk kadınları daha iyisini de yaparız. Bu geceye, bize destek veren tüm sponsorlarımıza, kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız. Yaşasın cumhuriyet.”

Denizcilik sektörü PerCon’da buluşacak Denizcilik sektörü PerCon’da buluşacak

Başkan Atasoy’un konuşmasının ardından sponsorlara plaketleri verildi.

Gecede sahne alan Ata Marin Band orkestrası şarkılarıyla konuklara keyifli anlar yaşattı

Editör: Nermin İstikbal