İLKFER GRUP Vecom Su Tedavi Programı 2022 başında yenilenmişti. Bu sene başından itibaren de, bu programı bir yazılıma taşıdığını duyurdu.

Şirket, yenilenen VECOM SU TEDAVİ programını tekrar hatırlamak ve VECOM SU TEDAVİ yazılım programı kullanım eğitimi için, OCAK ayı içerisinde seminer düzenlemeyi planlıyor.

Yapılan açıklama şöyle:

İLKFER GRUP
TECHNICAL UPDATE 142 
03.01.2023

Saygıdeğer dostlarımız,

Bildiğiniz gibi, denizcilikte bir numara olan Vecom Su Tedavi Programı 2022 başında yenilenmişti. Bu sene başından itibaren de, bu programı bir yazılıma taşıdığımızı sizlere duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.
 


CARETTA ERP ile çalışan firmalarımız bunu hemen sistemlerine adapte edebileceklerdir. CARETTA ERP kullanmayan  firmalarımız ise bağımsız olarak kullanabileceklerdir.
 


 

Bu program sayesinde, artık günlük olarak, gemilerinizdeki su sistemini yakinen takip edebilecek ve neticelerine anlık müdahale edebileceksiniz.

Yenilenen VECOM SU TEDAVİ programını tekrar hatırlamak ve VECOM SU TEDAVİ yazılım programı kullanım eğitimi için, şirketimizde OCAK ayı içerisinde seminer düzenlenmesi düşünülmektedir. Lütfen katılımınızı ve katılımcı sayınızı bizlere bildirmenizi rica ederiz. Buna göre sizlere dönüş yapılacaktır.

Seminer katılım bildirimleriniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz 
Mail : [email protected] 

Saygılarımızla,
 

Editör: Nermin İstikbal