Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) geleneksel İstanbul iftar yemeği 19 Haziran 2017 Pazartesi akşamı, PORTAXE Restaurant İstanbul’da gerçekleştirildi. 

Uluslararası Nakliyeciler Derneği Başkanı Çetin Nuhoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen,  kamu ve sektörden yaklaşık 1.000 kişinin buluştuğu iftar yemeğinde aynı zamanda “Yılın Sürücüsü” ve onur nişanları sahiplerini buldu. 

İftar yemeğinde açılış konuşmasını UND İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener yaptı.TOBB UND Genel Müdürü Sancar Süer’de söz alarak iyi dileklerde bulundu.

UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise konuşmasında sektörde yaşanan belirsizliğin giderek ortadan kalktığını söyledi.Çetin Nuhoğlu ayrıcataşıma mevzuatındaki değişikliğinde son aşamaya geldiğini açıkladı.

Türkiye’ye net gelir getiren önemli bir sektör olduklarını vurgulayan UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, önemli bir görevi üstlendiklerini ve 2016'da en fazla hizmet ihraç eden sektör olduklarını dile getirdi.43 yıldır sektörde önemli görevler icra ettiklerini belirten Nuhoğlu, rekabette her şartlar altında mücadele edebileceklerini ancak kayırmacılıkla, korumacılıkla baş demeyeceklerini söyledi.

Çetin Nuhoğlu, Şubat 2017’de yürürlüğe giren Ticaretin Kolaylaştırılması Anlaşmasına değinerek sözlerini tamamladı.

UND Başkanı Çetin Nuhoğlu’nun konuşmasının ardından “Yılın Sürücüsü” ve Onur Nişanları sahiplerini buldu.

2016 yılının en başarılı profesyonel sürücüsü MANŞ Lojistik’ten Ali Kömürcü seçildi. Ödülünü UND Başkanı Çetin Nuhoğlu’nun elinden aldı.

Editör: TE Bilişim