Ulusal Kalite Başarı Ödülü İDO’nun

Modern yönetim sistemlerini kurum kültürüne dönüştürme hedefiyle çalışmalarını sürdüren İBB iştiraklerinden İDO,  TÜSİAD ve Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından her yıl düzenlenen Ulusal Kalite Ödülleri organizasyonunda “Büyük Ölçekli Kuruluşlar” kategorisinde Ulusal Kalite Başarı Ödülü’nü almaya hak kazandı. 17. Ulusal Kalite Kongresi’nin son günü düzenlenen törende ödülü,  İDO Genel Müdürü Dr. Ahmet Paksoy aldı.

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve Türk Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TÜSİAD) bu yıl 17’ncisini düzenlediği Kalite Kongresi’nde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Ulusal Kalite Başarı Ödülü’nü aldı.

Ahmet Paksoy, İstanbul trafiğine alternatif ulaşım yolları oluşturmak, “hatasız, hızlı ve kaliteli hizmet” yaklaşımını modern yönetim ve çalışma teknikleriyle kurum kültürüne dönüştürmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini,  önemli bölümü teknik alt yapıdan oluşan İDO gibi dev bir işletmenin kurum kültürüne dönüşmemiş modern yönetim ve çalışma teknikleriyle yönetilmesinin düşünülemeyeceğini belirtti.  

“ Bu başarı İDO çalışanlarının özverili gayretinin sonucudur”

Ahmet Paksoy, ödülün gerçek mimarlarının kalite hedefine inanarak yıllarca gece, gündüz emek veren, bu süreçleri yaşama geçiren İDO çalışanları olduğunu ve bu sonucun, başta İBB olmak üzere, çalışanları ve yöneticileriyle tüm İDO ailesine ait olduğunu vurguladı.

“ İDO kendine artı değer yaratmak için çalışıyor”

Paksoy, İDO olarak, alanında rakipsiz bir işletme ve uluslararası denizcilik sektörünün öncülerinden olmalarına rağmen bu çalışmalarla doğru ve zor olanı gerçekleştirdiklerini, kendileri ile yarışarak bu noktaya geldiklerini belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim