Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı. Bakan Adil Karaismailoğlu görevini Abdülkadir Uraloğlu'na devretti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda düzenlenen törende konuşan Adil Karaismailoğlu, görevi Abdulkadir Uraloğlu'na devrettiği için huzurlu ve mutlu olduğunu belirterek, "Dünyanın en büyük mühendislik teknolojilerini, yerli ve milli mühendislerle yapmamız onur verici işlerimizdendi.  Meclis'teki yeni görevinde de bakanlığa dair konularda her zaman Uraloğlu'nun yanındayız" Dedi.

PROJELERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

 Bakan Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni dönemini ve yeni kabineyi tebrik ederek, "Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. 21 yıldır Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yaptığımız özverili çalışmalarla; ulaşım, iletişim, altyapı ve denizcilikle Türkiye olarak adeta çağ atladık. Dünyanın gıptayla baktığı projeleri başarıyla tamamlayarak hayata geçirdik. Kara yollarında güzel hizmetler yaptık. Yaklaşık 29 bin kilometre bölünmüş yol yaptık. Ülkemizi sadece bölünmüş yol ağlarıyla donatmadık. Köprüler, tüneller, viyadükler ve otoyollar inşa ettik. Bu projelerimize inşallah devam edeceğiz" diye konuştu.

Editör: Nermin İstikbal