18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Marmaraereğlisi’nde kutlandı.

Şehitlik Anıtı’nda düzenlenen çelenk koyma, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan tören, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen anma programı ile devam etti.

Program İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, İlçe Garnizon Komutanı Erkan Yasan, Belediye Başkanı İbrahim Uyan, İlçe Emniyet Müdürü Koray Çakar, İlçe Jandarma Komutanı Sadullah Kalaycı, Şehit yakınları, Muharip Gaziler ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Marmaraereğlisi Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu program, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrenciler tarafından oratoryo gösterimi yapılarak şiirler okundu.

Program sonrasında Başkan Uyan, İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, İlçe Garnizon Komutanı Erkan Yasan, İlçe Emniyet Müdürü Koray Çakar, İlçe Jandarma Komutanı Sadullah Kalaycı, şehit yakınları ve muharip gaziler ile 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında düzenlenen yemekte bir araya geldi.
Kaynak: iha