Denizci Trabzonsporlular Whatsapp Grubundan Trabzonspor’a destek

Denizci Trabzonsporluların oluşturduğu whatsapp grubu Trabzonspor’a katkı için bu yıl da 1461 forma satın aldı. Grup geçen yıl yine takıma sembolik katkıda bulunmak amacıyla forma satın almıştı.

Bu yıl yine kulübe 1461 forma alarak destek veren Denizci Trabzonsporlular, pandemik sürecin bir an önce bitip sahalarda takım ile kucaklaşarak fiili saha desteği sağlamak içinde sabırla bekliyor...

Trabzonspor’un 17. Başkanı Kaptan Ahmet Ağaoğlu; müzesindeki kupaları bile haczedilecek duruma gelmiş olan kulübü kısa zamanda toparlayarak zirveye oynayan bir duruma getirdi. Aynı zamanda denizci ve Trabzonlu olan başarılı Başkan, Trabzonsporlulardan büyük ilgi ve destek görüyor.

2018'in son günlerinde kurulan Denizci Trabzonsporlular whatsapp grubu ise bu zorlu yarışta; Denizci Başkana destek olmak, Denizci Trabzonsporluları bir araya getirmek, birlikte etkinliklerde bulunmak, haberleşmek, futbol ve Trabzonspor’u konuşmak, takıma faydalı olmak amacıyla kuruldu.

İMEAK DTO Meclis Başkanı Kpt. Salih Zeki Çakır’ın, KOSDER Başkanı Hüseyin Kocabaş’ın, Çeksan Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Bayrak’ın, Akbaşoğlu Grup’tan Kemal Akbaşoğlu ve Emin Akbaşoğlu’nun, yine çok önemli denizcilik sektörü firmalarının Trabzonsporlu sahipleri, yöneticileri ve çalışanlarının da aralarında olduğu “Denizci Trabzonsporlular Whatsapp grubu” giderek çığ gibi büyüyüp bütün denizci Trabzonsporlularla güçlenmeyi hedefliyor.

Fotoğraflar, pandemiden önce Denizci Trabzonsporlular Whatsapp grubunun buluştuğu iftardan...

Editör: TE Bilişim