1 hafta önce SEKTÖRDEN

Türk Loydu Vakfı ; 2023 yılı boyunca Türk Loydu Vakfı senedine uygun olarak Vakıf iştiraki olan şirketleri ile birlikte yürüttüğü çalışmalarla ilgili raporu yayımladı.

1 hafta önce DENİZ TURİZMİ

Yalıkavak Marina, bu yıl bir kez daha The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından verilen “Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” ödülüne aday!

2 hafta önce ASAYİŞ

ANTALYA’DA FALEZLERİN DENİZLE BULUŞTUĞU ALANDAN SUYA ATLAYAN GENÇ KIZ, KAYALIKLARA AYAĞINI ÇARPINCA İNDİĞİ YERDEN YUKARI ÇIKAMADI. FALEZLERDE MAHSUR KALAN GENCİ DENİZ POLİSİ BOTLA ALIP LİMANA ULAŞTIRDI.

2 hafta önce ASAYİŞ

İtalya Eyalet Polisi Ravenna limanında dökme yük gemisinde su hattının altına gizlenmiş önemli miktarda kokain ele geçirildiğini bildiriyor.

2 hafta önce BAHRİYE

ABD ordusu, nükleer enerjiyle çalışan uçak gemisi USS George Washington’un bu hafta ülkeden ayrılarak Japonya’ya doğru yola çıkacağını açıkladı.

2 hafta önce DENİZ TURİZMİ

Kruvaziyer turizmi yıla iyi bir başlangıç yaptı. Yılın ilk üç ayında gelen gemi sayısı yüzde 19, yolcu sayısı yüzde 79 arttı. Bu yıl bu alanda rekor kırılması bekleniyor.

2 hafta önce Yaşam

Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı

2 hafta önce HATAY

HATAY’IN İSKENDERUN İLÇESİNDE YOĞUN TOZ BULUTU ETKİSİNİ GÖSTERİYOR.

2 hafta önce GUNDEM

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi mirası Savarona yatının kapsamlı onarımı İstanbul Tersanesi Komutanlığı'nda sürüyor.

2 hafta önce GEMİ İNŞA

Danimarkalı  Rederiet MH Simonsen,  Çin tersanesi New Jiangzhou Shipbuilding'de sekiz adet paslanmaz çelik kimyasal tanker için sözleşme imzaladı.