Yeni Uğrağını Köstence (ROMANYA) olarak açıklayan ADMIRAL’ in İstanbul tercihi MARDAŞ! 

ADMIRAL’ in EBX (Eastmed – Blacksea Express) servisinde transit ve lokal (ithalat-ihracat) operasyonlarındaki tercihi MARDAŞ olmuştu.  

Servisin 02 Temmuz tarihinde MARDAŞ’ a yanaşacak PAAVA gemisi ile destinasyonuna yeni eklediği Constanta - SOCEP Terminali’ ne de direkt ve kısa transit süreli uğrağı başlamıştır. Ayrıca Köstence (Constanta) limanı üzerinden başta Bükreş (Bucharest) olmak üzere Romanya için tüm kapı teslim destinasyonlara da intermodal konteyner taşıma hizmeti sağlanacaktır. 

ADMIRAL, haftalık düzenli olarak Novorossiysk-Odessa-Constanta-Mersin-Haifa-Ashdod-Izmir-Ambarli/MARDAŞ-Gebze limanlarına 1000 TEU’ luk 2 gemi ile direkt denizyolu konteyner taşıma hizmeti sağlamaktadır. ADMIRAL’ in servis ağı detaylarına www.acolines.com adresinden ulaşılabilmektedir. 

MARDAŞ Limanı üzerinden Rusya ve Ukrayna’ ya uzun yıllardır hızlı, direkt ve haftalık servis veren ADMIRAL, yeni Romanya servisi ile de Türk ve Romen Dış Ticaret Şirketlerinin ilgisini çekmeyi başarmıştır. 

Acenteliğini 20 yılı aşkın tecrübesi bulunan MARTI Konteyner Hizmetleri A.Ş’ nin yaptığı ADMIRAL, ithalat-ihracat ve transit tüm operasyonları için MARDAŞ’ ın sunduğu hızlı ve butik hizmet ile önemli avantajlar sağlamıştır. 

MARDAŞ yetkilileri servisin Köstence’ ye ilk uğrağını yapacak PAAVA gemisine teşekkür ziyaretinde bulundu ve Liman Müdürü Yusuf Çetin ile Pazarlama Müdürü Asuman Erdem tarafından gemi kaptanına bir anı plaketi sunuldu. 

İstanbul’ da tercihi MARDAŞ olan ADMIRAL’ in 1998’ den buyana düzenli haftalık servisi bulunmaktadır… 

Editör: TE Bilişim