Denizcilik marketi konseptinin Türkiye'deki ilk temsilcisi West Marine, Türkiye'deki dördüncü mağazasını Marmaris'te açtı. Mağazanın resmi açılışına Koç Holding Şeref Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Koç da katıldı.

İstanbul Kartal, İstanbul Kalamış Marina ve Bodrum'daki mağazalarının ardından, Marmaris'te açılan West Marine mağazası müşterilerine 17 farklı kategoride 10 binden fazla ürünü sunacak. West Marine'in, 700 metrekarelik alana sahip Marmaris mağazası Netsel Marina, Marmaris Yacht Marina ve Albatros Marina'ya yakınlığı sayesinde denizcilere kolay ve rahat ulaşım olanağı sağlayacak.

Mağaza açılışında, açılış kurdelasını Koç Holding Şeref Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Koç, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve Deniz Ticaret Odası Marmaris Şube Başkanı Hasan Mengi Birlikte kesti. Açılışta konuşan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, "Uluslararası bir firmanın Marmaris'te şube açması bölgemiz adına çok büyük bir kazanç. Bölgemize çok büyük katkı sağlayacağına inandığım ve burada devamlılığı sağlayacağını düşündüğüm West Marine ailesine hayırlı olsun dileklerimi sunarım" dedi.

Açılışta konuşan Koç Holding Şeref Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Koç şunları söyledi: "West Marine halat satarak işe başlayan ve bugün dünyanın kendi çapında en büyük şirketi konumuna gelen bir kuruluştur. 760 minyon dolar ciroya sahiptir ve Amerika'da yerleşiktir. İlk defa Amerika dışında Türkiye'ye adım atmıştır. Bu bizim Türkiye'deki 4üncü mağazamız. Biz Marmaris'e bizimle aynı statüde olan deniz malzemesi satan firmalara rakip olarak gelmedik. Beraber bu işi götüreceğiz. Türkiye'de denizcilik sektörü çok süratle ilerlemektedir. Dolayısıyla bizi bağrınıza basın ve bizi karşınızda bir rakip olarak görmeyin".

Amerika'nın en önemli denizcilik marketleri arasında yer alan West Marine, 2008 yılında geldiği Türkiye'de de denizcilikte bir marka olma yolunda çalışmalarına devam ediyor. West Marine, tekne kılıflarından giyime, hediyelik eşyalardan su sporları malzemelerine, denizcilik ile ilgili kitaplardan yelken donanımına kadar, denizle ilgili her türlü ürünü mağaza konseptinde, tek çatı altında sunuyor. Tüm ürünlerin bir arada bulunduğu, müşterilerin ürünleri deneyerek ve birebir görerek alışveriş yapabileceği West Marine Türkiye'nin ilk ve tek denizcilik marketi konumunda.

Editör: TE Bilişim