Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği Genel Kurulu tarafından yayımlanan basın bildirisine göre Türkiye'nin en eski denizcilik kuruluşu olan Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği (Kuruluş 6 Kasım 1902) 30 Mart 2021 tarihinde Dernek Merkezinde gerçekleştirilen Genel Kurul’da yapılan seçime mevcut Başkan Recep Düzgit’in oluşturduğu tek listeyle gidildi.

Recep Düzgit‘in listesinde yer alan ekip, yeniden 3 yıllığına seçildi!

Pandemi Kuralları çerçevesinde alınan tedbirler kapsamında, seçime katılan dernek üyelerinin tamamının oylarını alarak, Recep Düzgit‘in listesinde yer alan ekip, yeniden 3 yıllığına seçildi.

Dernek Başkanı Recep DÜZGİT genel kurula hitaben yaptığı konuşmada, bir önceki çalışma döneminde yer alan Yönetim Kurulu arkadaşlarına teşekkür etti ve yapılacak işlerin henüz tamamlanmadığı, daha çok işlerin olduğunu, birlikte başlanan ve yeni dönemde de çalışmaların devam edeceğini belirttikten sonra, üyelere gösterdikleri güvenden ötürü teşekkür etti.

Yapılan seçimde, 3 yıllığına seçilen Yönetim Kurulu üyeleri ve görev dağılımı aşağıdaki şekilde belirlenmiştir;

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri:

1. Recep Düzgit - Yönetim Kurulu Başkanı

2. Kenan Türkantos - Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

3. Emin Eminoğlu - Genel Sekreter

4. Murat Denizeri - Sayman

5. Savaş Ercan  - Üye

6. Henryk Drownıak - Üye

7. Rifat Karakimseli - Üye

Genel Kurul üyeleri, yeni seçilen üyelerin, 119. yılını kutlayacak olan, Türkiye'nin en eski sosyal denizcilik kuruluşu olan Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği'ni, her alanda ve en iyi şekilde maddi, manevi temsil eden, önceki ve yeni Yönetim Kurulu’na teşekkür ederek, Türkiye Denizcilik sektörünün gelişmesinde yapacakları tüm çalışmalarında başarılar dilediler.

Editör: TE Bilişim