Turyol, lise mezunu iskele memuru alacak

Turyol taşımacılık lise mezunu en fazla 30 yaşında olan iskele memuru alımı yapıyor. İskele memuru alımı başvuru şartları ve başvuru tarihleri haberimizde.

Turyol taşımacılık lise mezunu olan iskele memuru alımı ilanı yayımladı. Başvurular başladı. Bilindiği gibi Turyol deniz taşımacılığı yapan köklü firmalardan bir tanesi konumunda. Kooperitf olan Turyol'un 60 yolcu gemsi filosu bulunuyor. Ayrıca, turizm gemileri yolcu-araç gemileri, hizmet gemileri ile deniz taşımacılığında binlerce yolcu taşıyor. Deniz taşımacılığın önde gelen firması olan Turyol S.S. Turizm ve Yolcu Deniz Taşıyıcılar Kooperatifinde sadece gemilerde çalışan 224 personel bulunuyor. Diğer personeller ile birlikte 400'e yakın çalışanı bulunan Turyol yeni iskele memuru alımı ilanı yayımladı. Başvurular başladı. Başvuru yapacak adaylar için başvuru şartları neler?

İSKELE MEMURU BAŞVURU ŞARTLARI;

İskele memuru alımı başvuru şartlarında adayların eğitim seviyesinde en az lise mezunu olmaları, düzgün bir diksiyona sahip, aktif çalışmaya uygun, sabırlı, dikkatli, ekip çalışmasına uygun olmaları adaylardan istenilen özellikler arasında. Yaş şartında ise 30 yaşını geçmemiş olmaları gerekiyor. Ayrıca adayların İstanbul Anadolu yakasında ikamet etmeleri gerekiyor. Adaylardan 3 yıl tecrübe şartı da istenilmektedir. Göreve başlayacak olanların aylık net ücreti en fazla 2 bin Tl olacak.

İŞ TANIMI

İskele üzerinden gemilere binen ve inen yolculara yardım edilmesi, yolculara gemi hareket saatleri hakkında bilgi verilmesi, gemi kalkış operasyonlarının tarifeye uygun olarak yapılmasının sağlanması

Aday Kriterleri

Tecrübe:                             En az 3 yıl tecrübeli adaylar
Askerlik Durumu:              Yapıldı
Eğitim Seviyesi:                 Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Pozisyon Bilgileri

Firma Sektörü:                 Taşımacılık
Departman:                       Taşıma

Editör: TE Bilişim