Turkon Line Türkiye-Kuzey Avrupa servisi ile seferlerine başlıyor

Turkon Line, Şubat 2018 itibarıyla ikinci Türkiye-Kuzey Avrupa servisini devreye alıyor. Daha etkin ve yaygın bir hizmet amacıyla Turkon servis ağına dahil edilen yeni NWC2 servisi; İstanbul, İzmit, İzmir, Felixstowe, Hamburg, Antwerp rotasyonuna sahip olacak.

Haftalık olarak hizmet verecek olan yeni servis, M/V OOCL Kobe / eta Kumport 19.02.2018 seferi ile devreye girecek. 
Turkon Line’ın mevcut NWC1 servisine ek olarak devreye alınacak bu servis ile birlikte Antwerp ve Felixstowe limanları için haftada iki sefer başlatılıyor. Servisin getirdiği yeniliklerden bir diğeri ise yeni Hamburg uğrağı. Bu şekilde, Turkon servis portföyündeki Bremerhaven liman uğrağı ile birlikte Almanya pazarına daha yaygın ve etkin bir ulaşım fırsatı yaratılması amaçlanıyor. 

Diğer yandan, İzmir’de, mevcut servis ağında mevcut olan Aliağa limanına ek olarak Alsancak seçeneğini de sunacak olan bu yeni servis ile Türkiye-K.Avrupa pazarında faaliyet gösteren  ihracat ve ithalatçılarımıza, etkin ve bölgesel odaklı bir hizmet sunulması hedefleniyor.

20yılı aşkın süredir Türkiye-Akdeniz ve Türkiye-ABD hatlarında konteyner taşıma hizmeti sunan Turkon Line 2002 yılından beri Türkiye-Kuzey Avrupa pazarında da kalıcı ve aktif olarak yer alıyor, bu alandaki faaliyetleri gelişerek devam ediyor. 

 Yeni NWC2 servisi ile ilgili detay bilgilere Turkon satış ekibi ile bağlantıya geçerek veya turkon.com’dan ulaşmak mümkün. 

Editör: TE Bilişim