Türk Loydu’nda Nükleer Enerji Bilgilendirme Eğitimi Yapıldı.

Türk Loydu’nun Nükleer Enerji alanında hizmet vermek üzere çalışmalara başlamasının ardından düzenlenen çeşitli etkinlikler ile sektöre yönelik faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen Nükleer Enerji Bilgilendirme Eğitimi ile Türk Loydu yönetici kadrolarına nükleer enerji tesislerinin kurulumu ve işletilmesi ile ilgili bir bilgilendirme eğitimi yapıldı.

Nükleer enerji alanında önemli bir bilgi birimine sahip Sayın Timur Kabadayı tarafından verilen eğitime, Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu, Genel Müdür Alper Eralp ile Türk Loydu Sektör Direktörleri ile diğer yönetici ve çalışanları katıldı.

1964 yılında Bolu’da doğan Timur Kabadayı, İstanbul Alman Lisesi mezunu olup lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Makina bölümünde 1987 yılında tamamlamıştır. 1990 yılında yine İstanbul Teknik Üniversitesi Nükleer Enerji Enstitüsü’nde master programını tamamlamış olan Timur Kabadayı, 2000 senesinde Toronto Schulich Business School’da MBA programını tamamlamıştır. Halen Conval Grup Şirketleri’nde Genel Müdürlük görevini yürütmekte olan Timur Kabadayı, 2010 yılından itibaren Alfa İletişim Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de başarı ile yürütmektedir.

Editör: TE Bilişim