Türk Loydu Vakfı’nın 67. Olağan Genel Kurulu; Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu, Vakıf Delegeleri, Sektör Temsilcileri ve basın mensuplarının katılımı ile 28.04.2022 tarihinde Piri Reis Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu’nun hoşgeldiniz konuşması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan 67. Türk Loydu Vakfı Genel Kurulu’na; İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Gemi Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Uzun, GİSBİR Başkan Yardımcısı Orhan Torlak, Denizcilik Federasyonu Başkanı Arif Bostan, GEMİMO Başkanı Yaşar Canca, Şehir Hatları Genel Müdürü Sinem Dedetaş, Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan, vakıf delegesi kuruluşların temsilcileri, basın kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.

Divan Başkanlığına oybirliği ile seçilen Ercan Özokutucu’nun başkanlığında açılan toplantıda, Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu yaptığı sunum ile Türk Loydu Vakfı’nın gerçekleştirdiği faaliyetlerden, İTÜ ile işbirliği çerçevesinde açılan Sörvey Teknikleri yan dal programı ile Vakfın burs ve eğitim faaliyetlerini anlattı. Genel Müdür Lütfü Savaşkan’ın Türk Loydu Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri A.Ş.’nin faaliyetleriyle ilgili bilgilendirme takdimi sonrasında, bilanço ve denetim raporlarının görüşülmesi, yönetim ve denetim kurullarının ibraları ve 2022 yılı bütçesinin görüşülerek onaylanması ile Genel Kurul tamamlandı.

Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu yaptığı kapanış konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür ederek Genel Kurul Toplantısı sona erdi.


 

Editör: TE Bilişim